2. kolo 4. NL BJ-KC-VT u subotu i nedjelju donosi uzbuđenja na sedam poprišta!

Ovu subotu  nastavljamo sa uzbuđenjima drugog kola nove natjecateljske sezone 4.NL BJ-KC-VT! U subotu će biti odigrano pet od sedam susreta te su svi po rasporedu u 17:00, a od najzanimljivih susreta ističu se onaj u Ferdinanovcu i Garešnici!

Oglas

Oglas

Vrijeme je i za drugo kolo nadmetanja u okviru 4.NL BJ-KC-VT! NK Mladost Molve nakon visokog slavlja u prvom kolu od 10:0 u ovom kolu ići će na gostovanje kod odlične momčadi NK Ferdinandovac koji je u prvom susretu osvojio tri važna boda u domaćem srazu sa Garićem.Susret je po rasporedu u nedjeljnom dijelu programa.

Oglas

Prošlogodišnji pobjednik natjecanja, NK Tehničar iz Cvetkovca, nakon plasmana u prvu rundu Hrvatskog nogometnog Kupa gdje ih čeka splitski Hajduk, u drugom kolu ide po nova tri boda na gostovanju kod NK Suhopolja.

Pitomača će u drugom kolu tražiti potvrdu pobjede iz prvog kola, a u sklopu drugog kola snage će odmjeriti na gostovanju sa poraženom iz prvog kola NK Čazmom.  U subotu će se u Grubišnom Polju susresti NK Bilogora 91 i NK Borac Imbriovec, koji je slavio u okviru prvog kola.

NK Garić iz Garešnice nakon minimalnog poraza u prvom kolu svojim navijačima pokušati će se iskupiti u srazu sa NK Mladosti iz Kloštara Podravskog koja je sa 4:1 izvrsno startala u nove izazove 4.NL . NK Voćin će u Mikleušu u nedjelju ugostiti NK Dinamo Predavac , dok će se u Legradu sastati u okviru drugog kola u subotu NK Graničar i Slatina.