2. kolo 1. ŽNL BPŽ: Četiri susreta u subotnjem i tri u nedjeljnom dijelu programa!

Oglas

Vikend program u 1.ŽNL BPŽ donosi nam 2. kolo ligaških uzbuđenja jedinstvene prve ŽNL BPŽ! Četiri su susreta planirana za subotu, dok je nedjeljnom dijelu programa na rasporedu su tri ostala susreta. Svi susreti na rasporedu su od 17:00

Oglas

NK Vinogorac iz Brodskog Vinogorja nakon pobjede iz prvog kola 3:0 tražit će nova tri boda na gostovanju u Sapcima kod istoimenog domaćina koji je sa porazom otvorio natjecanje. Slaven iz Ljupine nove prvenstvene bodove nakon visokog slavlja u prvom kolu tražiti će na gostovanju u Cerniku kod Mladosti, koja je prvo kolo poražena u Jarugama 2:5.

Oglas

NK Zvonimir će nakon poraza u uvodnom kolu natjecanja dočekati ambicioznu Slogu iz Jaruga koja je u natjecanje startala sa slavljem 5:2. Subotnji dio programa upotpunit će sraz u Slavonskom Brodu gdje će snage odmjeriti poraženi iz prvog kola NK Budainka Kolonija i Batrina.

Program se potom seli u nedjeljni dio, a tu ću se u najzanimljivijem susretu dana sučeliti NK Slavonac Gunjavci/Drežnik i Posavina iz Velike Kopanice.  Obje ekipe u kolo ulaze sa pobjedom iz premijernog kola, Slavonac nakon 6:0 pobjede a Posavina nakon slavlja u derbiju prvog kola na svom terenu 4:1.

U Slavonskom Šamcu u nedjeljnom dijelu programa snage će odmjeriti tamošnji Graničar koji je trenutno bez bodova, a kojem u drugom kolu dolazi na gostovanje neugodna Croatia iz Tisovca  koji je sa neriješenim ishodom otvorila ligaška nadmetanja. Omladinac iz Starog Topolja nakon neriješenog ishoda na gostovanju proteklog kola, ovo kolo domaćin je NK Amateru iz Slavonskog Broda koji je prva tri boda upisao svladavši u proteklom kolu Batrinu sa 4:0.