2. HRL Sjever (Ž): Virovitica slavila kod Broda, sedma slavlja Đuđevca i Zeline!

Odigrano je svih šest susreta devetog kola 2. HRL sjever za žene! Do sedmih prvenstvenih pobjeda stigli su 1234 Virovitica, Đurđevac i Zelina, a u ovom kolu slavlja su obilježili i Olimpija, Garešnica te Zrinski!

Oglas

U subotnjem dijelu programa ŽRK 1234 Virovitica obilježila je svoju sedmu prvenstvenu pobjedu u susretu osmog kola gdje su s 29:32 na gostovanju svladali Brod kojemu je ovo bio peti prvenstveni poraz. Rea Kruljac s jedanaest pogodaka bila je najistaknutija kod Broda, dok je Maja Mlinarić kod Virovitičanki zabila čak šesnaest!

Oglas

Garešnica je na domaćem parketu došla do četvrtog prvenstvenog slavlja svladavši Osijek 2 s 35:25! Domaće rukometašice susret su prelomile u drugom poluvremenu.  S četrnaest pogodaka kod Garešnice najefikasnija je bila Greta Uđbinac, dok je kod Osječanki Iva Prcic postigla pet pogodaka.

Oglas

Olimpija iz Osijeka došla je do šeste ovosezonske pobjede svladavši na gostovanju u Koprivnici Podravku 2 Lino 29:31 nanijevši tako Podravki treći ovosezonski poraz. Kod Podravke 2 Lino po devet pogodaka postigle su Gabrijela Domović i Lea Smiljanec, dok je Jana Kovač iz redova Olimpije postigla sedam!

Pitomača je na domaćem parketu u okviru devetog kola uprihodila šesti ovosezonski poraz rezultatom 32:35 od ekipe Zrinski 2 koji je nakon devet kola u donjem domu prvenstvene ljestvice s četiri osvojena boda, odnosno dvije pobjede i sedam poraza. Tamara Štefanec kod Pitomače postigla je trinaest pogodaka, dok je Nina Siročić kod gošći bila najefikasnija s devet pogodaka!

Zelina je došla do sedmog prvenstvenog slavlja svladavši u gostima Multinorm Cernu s 27:31. Vlatka Josipović predvodila je Cernu s jedanaest pogodaka, dok je Tanja Madžarac kod Zeline postigla deset pogodaka.

Đurđevac je također došao do sedme prvenstvene pobjede svladavši na gostovanju Koku 2 25:36. U sedmom prvenstvenu porazu Koke najefikasnija je bila Sara Golub sa sedam, dok je Ivana Zirn kod Đurđevca s trinaest pogodaka najbolji strijelac na susretu.

Izvor : HRS