2. HRL Sjever (Ž): Subotnje drame Đurđevcu i Pitomači, Zelina na tri od tri, prvo slavlje Multinorm Cerne!

S pet odigranih susreta za vikend kompletirano je četvrto kolo uzbuđenja u 2. HRL Sjever u ženskoj konkurenciji! Do trećeg prvenstvenog slavlja iz tri susreta stigla je Zelina, do trećeg trijumfa iz četiri dvoboja Đurđevac i Osijek 2, do drugog Pitomača dok je prvo prvenstveno slavlje obilježila Multinorm Cerna!

Oglas

Kolo su otvorile svojim susretom rukometašice Đurđevca koje su u susret ušle s dvije pobjede i jednim neriješenim ishodom, a u goste im je stigla Podravka 2 Lino koja je u dva uvodna susreta ostvarila dva slavlja. U vrlo neizvjesnom susretu slavile su domaće rukometašice i to s 32:31. Jedanaest pogodaka kod Đurđevčanki djelo je Lee Pavlović,  dok je Tea Jurlina s devet pogodaka bila najefikasnija kod Podravke.

Oglas

Potom su na teren izašle ekipe Pitomače i Zrinskog 2. I domaće i gostujuće rukometašice su u tri prethodna susreta ostvarile jednu pobjedu i dva poraza. I u ovom susretu bilo je izrazito napeto, a u završnici se bolje snašla Pitomača i to s 30:29. Prvo ime susreta s jedanaest pogodaka kod Pitomače bila je Valentina Šanteković, dok je Rahela Varga kod Zrinskog skupila devet.

Oglas

U nedjeljnom dijelu programa prve su na parket izašle domaća Garešnica i gost RK Zelina koja je u dva susreta ostvarila obje pobjede. U slavlju gošći RK Zeline 29:39 , najefikasniji pojedinac susreta bila je gostujuća Dora Tokić s 13 pogodaka, dok je kod Garešnice Jelena Karanović postigla deset pogodaka

Uslijedio je susret domaće Multinorm Cerne koja je u tri susreta obilježila tri poraza i gostujućeg Bjelovara 2 koji je uoči ovog kola također imao učinak od nula bodova, pa je ovaj susret bio prilika objema ekipama da upišu uvodnu pobjedu. Multinorm Cerna stigla je do prvog trijumfa s uvjerljivih 37:21. Po čak jedanaest pogodaka u pobjedi domaćih rukometašica utkale su Vlatka i Petra Josipović, dok je osam kod Bjelovarki postigla Lea Smiljanec.

Kolo su zaključili susretom na osječkom Zrinjevcu domaćin Osijek 2 koji je u tri susreta ostvario učinak od dvije pobjede i poraza, te gošće ŽRK Brod koji su iz dva susreta uprihodili tri boda (slavlje u drugom kolu u Garešnici te domaći remi s Đurđevcem u trećem kolu). U ovom susretu slavile su Osječanke s 25:23, kod kojih je sedam pogodaka postigla Lea Vuković , dok je kod Brođanki devet zgoditaka skupila Nika Batinić.

Izvor: HRS