2. HRL Sjever (Ž): Peto slavlje Đurđevca, uspješni i Brod, Garešnica i Pitomača!

Iz četiri odigrana susreta koje su odigrane ovoga vikenda u 2. HRL Sjever za žene izdvajamo subotnja slavlja Broda, Garešnice i Đurđevca, dok su u nedjeljnom srazu Pitomače i Multinorm Cerne bodove odnijele domaće rukometašice!

Oglas

U dvoboju ekipa koje su u kolo ušle bez osvojenih bodova, Garešnica je upisala premijernu pobjedu svladavši Bjelovar 2 s visokih 38:19. U slavlju Garešnice devet je pogodaka postigla Greta Uđbinac, dok je kod Bjelovara s četiri najefikasnija bila Lea Smiljanec.Rukometašice Broda upisale su treću prvenstvenu pobjedu svladavši Podravku 2 Lino s 26:24. Ponovno je kod Broda odlična bila Rea Kruljac s devet pogodaka, dok je kod Podravke sedam postigla Gabriela Domović.

Oglas

Đurđevac je stigao do petog ovosezonskog slavlja slavivši nad 1234 Viroviticom 41:32. U slavlju domaćih rukometašica deset je pogodaka postigla Viktorija Šestak, dok je kod Virovitice s osam pogodaka najefikasnija bila Lukrecia Veršec s osam pogodaka. U jedinom nedjeljnom susretu sastale su se Pitomača i Multinorm Cerna. U slavlju Pitomače 27:25 šest je pogodaka kod Pitomače postigla Nina Ferić, a deset kod gošći Vlatka Josipović. Planirani susret između Osijeka 2 i Zeline je odgođen.

Izvor: HRS