2. HRL Sjever (Ž): Nova slavlja Đurđevca, Zeline i Podravke 2 Lino!

Za vikend je odigrano svih pet susreta sedmog kola 2. HRL Sjever za žene! U subotnjem dijelu programa najzanimljivije je bilo u Virovitici gdje su trijumfirale cure iz Osijeka, pobjede u subotu obilježili su kao gosti Đurđevac i Garešnica, dok su u preostala dva nedjeljna dvoboja slavile Zelina i Podravka 2 Lino!

Oglas

Kolo su svojim susretom otvorile rukometašice Zrinskog 2 s četiri boda iz pet susreta i Garešnice koja je iz šest susreta skupila dva boda. Do drugog slavlja stigle su gošće iz Garešnice za koje je u trijumfu 30:33 deset pogodaka skupila Jelena Karanović, dok je domaće rukometašice sa sedam pogodaka predvodila Rahela Varga.

Oglas

Potom su na teren izašle ekipe Bjelovar 2 s pet poraza iz pet susreta i lider ljestvice Đurđevac s omjerom od pet pobjeda i jednim neriješenim ishodom. U trijumfu Đurđevca 19:30 najefikasniji pojedinac susreta bila je gostujuća Lea Pavlović s devet pogodaka, dok su kod Bjelovara po četiri pogotka postigle Petra Tasić i Magdalena Ravenšćak.

Oglas

U večernjem susretu u Virovitici sastali su se domaća 1234 Virovitica s osam bodova iz pet susreta  i gost Osijek 2 koji je istovremeno skupio šest. U poprilično izjednačenom susretu na samom kraju susreta pobjedu 24:25 odnijele su gošće iz Osijeka za koje je devet pogodaka postigla Nina Pifar, dok je kod Virovitice deset zgoditaka imala Nika Deskar.

U nedjeljnom dijelu programa Zelina s tri pobjede iz četiri susreta je ugostila rukometašice Broda koje su u prethodnih pet kola ostvarile tri pobjede te po jedan neriješen ishod i poraz. Do četvrtog slavlja stigla je Zelina i to rezultatom 32:25. Ana Gudek bila je najraspoloženija kod Zeline s 11 pogodaka, dok je osam kod Broda skupila Hana Hodak.

Kolo su svojim susretom kompletirale Podravka 2 Lino sa šest osvojenih bodova iz pet susreta i Pitomača koja je u kolo ušla s polovičnim učinkom od tri pobjede i tri poraza. U četvrtoj pobjedi Podravke koja je slavila s 31:21 deset je pogodaka postigla Gabriela Domović, dok je šest pogodaka kod Pitomače djelo Ane Blažev.

Izvor: HRS