2. HRL Sjever (Ž): Đurđevac nastavio s izvrsnom formom, Zelina najuvjerljivija!

Tjedan u 2. HRL Sjever za žene započeo je s po jednim susretom osmog i jedanaestog kola u srijedu, dok je vikend bio rezerviran za deveto kolo! U srijedu uspješne su bile rukometašice Osijeka 2 i Podravke 2 Lino, u subotu Đurđevca, Zeline i Podravke, a u nedjelju Brod i Zrinski 2!

Oglas

U zaostalom susretu osmog kola Osijek 2 s omjerom od četiri pobjede i dva poraza ugostio je u srijedu Bjelovar koji u šest prethodnih susreta nije osjetio slast prvenstvenih bodova. U slavlju Osijeka 26:21 prvo ime susreta bila je domaća Lea Vuković s devet pogodaka, dok je kod Bjelovara sedam skupila Petra Tasić. Također u srijedu odigran je i susret 11. kola gdje su se sučelili Zrinski 2 i Podravka 2 Lino, a pobjedu su odnijele gošće rezultatom 34:39. Kod Zrinskog devet je pogodaka postigla Sara Golub, dok je 14 kod Podravke skupila Tara Đelekovčan.

Oglas

U subotnjem dijelu programa deveto su kolo otvorile svojim susretom rukometašice Multinorm Cerne s omjerom od jedne pobjede i šest poraza i lidera Đurđevca koji je u osam susreta ostvario sedam pobjeda i jedan neriješen ishod. U tijesnom susretu do 33:35 slavlja stigle su rukometašice Đurđevca. Najefikasnije u ovom dvoboju bile su domaće Petra Josipović s 11 i Vlatka Josipović s 10, dok su kod gošći najefikasnije bile Lea Pavlović s devet i Ivana Zirm s osam pogodaka.

Oglas

U Virovitici snage su u subotu odmjerili domaća 1234 Virovitica i gostujuća Podravka 2 Lino. Domaće rukometašice ušle su u dvoboj s učinkom od četiri pobjede i tri poraza, dok su Koprivničanke uoči susreta bile na omjeru od šest pobjeda i dva poraza. U sedmom slavlju Podravke, u pobjedi 23:33 prvi strijelac kod gošći bila je Gabriela Domović s 13 pogodaka, dok je osam kod Virovitice skupila Nika Deskar.

Subotnji program svojim su susretom kompletirale ekipa Zeline koja je u šest prethodnih susreta ostvarila četiri pobjede i dva poraza te Pitomača koja je u sedam susreta obilježila tri pobjede i četiri poraza. U uvjerljivom slavlju Zeline 46:22 deset je pogodaka kod Zeline postigla Dora Tokić, dok je sedam kod Pitomače skupila Nina Ferić.

U nedjeljnom dijelu programa Zrinski 2 s četiri osvojena boda iz osam odigranih susreta dočekao je Osijek 2 koji je nakon pobjede u srijedu stigao do desetog prvenstvenog boda. U slavlju Zrinskog 2 40:32 prvo ime susreta bila je domaća Sara Golub sa 16 pogodaka, dok je kod Osijeka 2 Lea Vuković postigla 11.

Kolo je kompletirano nedjeljnim susretom između Bjelovara 2 i ove sezone vrlo dobrog Broda koji je u sedam susreta ostvario četiri pobjede, jedan neriješen ishod i dva poraza. U petom slavlju Broda, 27:35, gošće je s 12 pogodaka predvodila Nika Batinić, dok je prvo ime kod Bjelovara 2 bila Renata Petrović s 15.

Izvor: HRS