2. HRL Sjever (Ž): Domaća slavlja Osijeka 2 i Zelina, Garešnica slavila u Pitomači!

Ovoga vikenda odigrana su tri susreta desetog kola 2. HRL Sjever u ženskoj konkurenciji! U subotnjem dvoboju nove bodove upisala je Zelina, a u nedjelju Osijek 2 i Garešnica!

Oglas

U jedinom subotnjem dvoboju, Zelina s 10 osvojenih bodova, odnosno omjerom od pet pobjeda i dva poraza iz sedam susreta dočekala je 1234 Viroviticu, koja je s polovičnim učinkom od četiri pobjede i četiri poraza ušla u ovaj susret. U slavlju Zeline 41:28 prvo ime susreta bila je domaća Ana Gudek s devet pogodaka, dok je kod gošći šest skupila Lukrecia Veršec.

Oglas

U nedjeljnom susretu Osijek 2 koji je u osam susreta ostvario pet pobjeda i tri poraza ugostio je Multinorm Cernu koja je u osam odigranih susreta ostvarila jednu pobjedu i sedam poraza. Do šeste prvenstvene pobjede Osijek je stigao rezultatom 33:25. Osam pogodaka kod Osijeka 2 skupila je Lea Vuković, dok je Petra Josipović kod gošći skupila ukupno dvanaest.

Oglas

Pitomača s omjerom od tri pobjede i pet poraza je odmjerila snage s Garešnicom, njihovim susjedom na ljestvici koji je u susret ušao s istim omjerom no u nizu od tri uzastopne pobjede. U tijesnom susretu do nova dva boda stigle su gošće s ukupnih 31:33. Mia Zagrajski bila je prvo ime kod domaćih igračica s devet pogodaka, dok je osam kod Garešnice skupila Jelena Karanović.

Susret desetog kola između Podravke 2 Lino i Bjelovara 2 bit će odigran 20.12. dok se termin za susret Broda i Zrinskog 2 još treba utvrditi.

Izvor: HRS