2. HRL Sjever (Ž): Deveti trijumf jesenskog prvaka Đurđevca, s vrha uspješni i Zelina te Brod!

Ovoga tjedna u 2. HRL Sjever u ženskoj konkurenciji odigrana su tri susreta jedanaestog te jedan zaostali susret iz desetog kola! U srijedu je do sedmog ovosezonskog slavlja stigla Zelina, u subotu tijesne pobjede izborile su Pitomača i Đurđevac, dok je u nedjeljnom susretu slavio Brod!

Oglas

U prvom susretu jedanaestog kola, odigranom u srijedu Zelina je stigla do sedmog ovosezonskog slavlja iz devet odigranih susreta svladavši na gostujućem parketu Bjelovar 2 koji još čeka na prve bodove rezultatom 20:45. Karla Solina sa šest pogodaka predvodila je domaće rukometašice, dok je 14 kod Zeline skupila Dora Tokić.

Oglas

U subotnjem dijelu programa Garešnica s omjerom od četiri pobjede i šest poraza je ugostila Đurđevac, koji je u prethodnih devet susreta ostvario osam pobjeda i jedan neriješen ishod. U susretu u kojem su gošće vodile kroz cijeli susret, na kraju je Đurđevac došao do svoje devete pobjede rezultatom 32:33. Prvo ime susreta bila je domaća Greta Uđbinac s 13 pogodaka, dok je Ivana Zirm kod Đurđevca skupila 11.

Oglas

Subotnji program kompletiran je susretom 1234 Virovitice i Pitomače. Virovitica je u prethodnih devet susreta ostvarila četiri pobjede i pet poraza, dok je Pitomača u susret ušla s omjerom od tri pobjede i šest poraza. U iznimno napetom susretu tijesno ali vrijedno 27:28 slavlje upisala je Pitomača za koju je šest pogodaka postigla Valentina Šanteković, dok je Dora Koprek kod Virovitice skupila sedam.

U nedjeljnom susretu, zaostali ogled desetog kola odigrale su rukometašice Broda i Zrinskog 2. Brod je u osam prethodnih dvoboja ostvario pet pobjeda, dva neriješena ishoda i samo jedan poraz, dok je Zrinski u devet prethodnih susreta ostvario tri pobjede i šest poraza. U ovom susretu dva boda ostala su u Slavonskom Brodu nakon pobjede domaćih rukometašica rezultatom 36:34. Nika Batinić kod Broda bila je najefikasnija s čak 15 zgoditaka, dok je kod Zrinskog Sara Golub skupila osam.

Izvor: HRS