2. HRL Sjever (Ž): 1234 Virovitica stopostotna, Đurđevac slavio kod Zeline!

S pet vikend susreta kompletirano je peto kolo uzbuđenja u 2. HRL Sjever Ž! Rukometašice 1234 Virovitice nastavile su sa stopostotnim nizom, a u nedjeljnom derbiju između Zeline i Đurđevca pobjedu su odnijele gošće!

Oglas

Kolo su svojim susretom otvorili Zrinski 2 i Multinorm Cerna. Zrinski je u susret ušao s dva osvojena boda iz četiri ogleda, kao i njihove gošće koje su u prethodnom kolu obilježile prvu pobjedu svladavši na domaćem parketu svladale Bjelovar 2. U slavlju Zrinskog 33:26 domaće je rukometašice predvodila Rahela Varga s osam pogodaka, dok je kod Multinorm Cerne 12 pogodaka postigla Vlatka Josipović.

Oglas

Potom su na teren izašle Podravka 2 Lino s četiri osvojena boda iz tri susreta i Osijek 2 koji je u četiri susreta uprihodio tri pobjede i jedan poraz. U slavlju Podravke 39:20 deset je pogodaka postigla Tara Đelekovčan, dok je kod Osječanki šest pogodaka postigla Nina Pifar.

Oglas

U subotnjem su se dvoboju sučelile i 1234 Virovitica koja je u tri prethodna kola uprihodila sve tri pobjede te Garešnica, koja je u susret ušla s četiri uvodna poraza. U neizvjesnom susretu do 28:26 slavlja stigla je ekipa Virovitice za koju je deset pogodaka postigla Lukrecia Veršec, dok je kod Garešnice devet pogodaka postigla Greta Uđbinac.

Subotnji program svojim su ogledom kompletirale rukometašice Broda i Pitomače. Brođanke su u tri prethodna dvoboja ostvarile pobjedu, neriješen ishod i poraza, dok je Pitomača u susret ušla s polovičnim učinkom od dvije pobjede i dva poraza. U iznimno napetom susretu do bodova su stigle rukometašice Broda s ukupnih 29:28. Nika Batinić i Rea Kruljac postigle su po šest pogodaka za Brod, dok je kod Pitomače najefikasnija bila Marija Roberta Magić s devet.

Kolo su svojim nedjeljnim dvobojem kompletirale susretom u nedjelju prošlogodišnji osvajač ovog natjecanja Zelina koja je u tri susreta ostvarila sve tri pobjede i Đurđevac, koji je u četiri susreta ostvario tri trijumfa te jedan neriješen ishod. U slavlju Đurđevca 24:27 najefikasniji pojedinac susreta bila je gostujuća Lea Pavlović s devet zgoditaka, dok je kod Zeline šest pogodaka postigla Ana Gudek.

Izvor: HRS