2. HRL Istok: LiPa suvereno do bodova, slavlje Valpovke za vrh ljestvice u derbiju kola

Odigrano je 11. kolo 2. HRL Istok za rukometaše, a koje je donijelo neke važne promjene. Derbi kola igrali su Valpovka i Borovo te su domaćini pobjedom došli do vrha ljestvice. Također izdvajamo savršenu pobjedu LiPe na domaćem terenu.

Oglas

Valpovka je s 30:25 svladala dosad vodeće Borovo te preuzela vrh ljestvice. Do pobjede ih je predvodio Roko Markota sa 10 pogodaka, odličan je bio i Josip Punda sa 8. U vrlo tijesnom susretu Brod je na domaćem terenu ipak svladao Orahovicu 28:27, a na krilima odličnog Marija Letića i njegovih 8 pogodaka.

Oglas

Rukometaši LiPe dočekali su Slaviju te su u savršeno odigranom dvoboju slavili 36:17. Standardno je odličan bio Ivan Macura sa 8 pogodaka, dok je kod gostiju jedini efikasan bio Luka Šamal sa 6. Petrijevci su gostovali kod Nove Gradiške te su slavili 25:31. Najbolji kod pobjedničke momčadi bio je Šimun Barišić sa 6 pogodaka, a domaćinima nije pomoglo ni 10 pogodaka odličnog Svena Vučića. Županja je na gostovanju kod druge momčadi Osijeka slavila 24:30. Odličan je bio Rafael Lovrić kod gostiju, postigao je 9 pogodaka, a pratio ga je Borna Zatezalo sa 6.

Oglas