2. HOL Istok: Vallis Aurea dominantno na vrhu, Željo dominira kod odbojkaša

U konkurenciji seniorki i seniora igra se i 2. HOL regije istok. Kod odbojkašica trenutno je vodeća momčad Vallis Auree, dok se Željezničar kod odbojkaša vratio na pobjedničke staze nakon prošlogodišnje neuspješne obrane naslova.

Oglas

Vallis Aurea je trenutno jedina stopostotna momčad kod seniorki. Momčad iz Požege je u dosad 5 odigranih kola ostvarila svih 5 pobjeda, a posebno imponira podatak o samo jednom izgubljenom setu u tom razdoblju. Prve pratiteljice su odbojkašice druge momčadi Enna Vukovara s 4 boda manje i porazom 3:0 u međusobnom dvoboju ove dvije ekipe. Ipak, nema sumnje kako će ovo natjecanje biti otvoreno skroz do kraja sezone. Ovog vikenda se neće odigravati utakmice, ali već sljedećeg vikenda na rasporedu je 6. kolo ove vrlo zanimljive lige.

Oglas

Oglas

Kod odbojkaša situacija je nešto drukčija. Dosad su odigrane utakmice u ukupno 5 kola, ali se u tom razdoblju nakupilo čak 5 odgođenih susreta. Upravo iz tog razloga Željezničar je jedina momčad sa 4 odigrana susreta te sa maksimalnim učinkom drže vrh prvenstvene ljestvice. Prošla godina je bila nešto neuspješnija za Želju jer su nakon nekoliko godina dominacije izgubili naslov prvaka, no već ove sezone Osječani žele povratak trofeja u Grad na Dravi. Trenutno najbliži pratitelj Želje je dugogodišnji rival Zrinski iz Nuštra, a ostaje za vidjeti kako će se rasplesti nastavak ove lige.