1xBet i NAVI potpisuju ugovor o suradnji

NAVI i 1xBet potpisali su sponzorski ugovor iz kojeg se vidi jedna od vodećih kladionica na svijetu postala glavni partner poznate organizacije eSports. Trajanje sponzorskog ugovora o suradnji potpisan je najmanje na godinu dana.

Oglas

Ugovor pruža 1xBet podršku za NAVI ekipe u različitim eSports disciplinama uključujući Dota 2, CS: GO i druge popularne igre. 1xBet i NAVI također planiraju provesti niz snažnih promocija i kampanja.

Oglas

1xBet je međunarodna kompanija za igre i tehnologiju s preko 12 godina iskustva u svojoj industriji također imaju urede u Europi, Aziji, Africi i Južnoj Americi. Prethodno je kompanija sklopila sporazume s brojnim poznatim partnerima, uključujući španjolsku La ligu, talijansku Serie A i nogometni klub Barcelonu.

Oglas

Oba partnera su uvjerena da će suradnja biti učinkovita, s obzirom na ogroman potencijal obje kompanije.

Yevhen Zolotarov, predsjednik Uprave NATUS VINCERE:

“Da su mi nedavno rekli da će NAVI surađivati ​​s 1xBetom, jednom od najvećih kladioničkih društava na svijetu, i partnerom tako velikog kluba kao što je FC Barcelona, ​​ne bih vjerovao. Sada je to postala stvarnost i partnerstvo Natus Vincere i 1xBet nevjerojatno nas inspirira. Dobrodošli u #NAVINATION!

Predstavnik 1xBet

„1xBet se već dugi niz godina fokusira na podržavanju eSports-a, što je jedno od najbrže rastućih klađenja. Natjecanja u različitim disciplinama svakodnevno privlače pažnju stotina tisuća obožavatelja iz cijelog svijeta. Jako nam se sviđa ovo dinamično polje interesa i 1xBet je privukla ideja suradnje s eSports organizacijom koja je poznata u cijelom svijetu. Puno ime ekipe Natus Vincere znači “rođen za pobjedu”. To savršeno opisuje našu publiku – igrače koji se svakodnevno klade na eSports i druge sportove s 1xBetom. ”

O 1xBet

Osnovan 2007, 1xBet je iskusna vodeća međunarodna kompanija za igre i tehnologiju. To je jedno od najbrže rastućih tvrtki u industriji klađenja s uredima u Europi, Aziji, Africi i Latinskoj Americi. 1xBet nudi svojim kupcima najveći broj događaja u eSports području, kako prije utakmice, tako i u načinu uživo. Posljednjih godina tvrtka je potpisala partnerske ugovore s renomiranim eSports organizacijama kao što su HellRaisers Esports, Cascade Esports, Pro100, CIS Esports League i Gambit Esports.

https://1xbet.com

O Natusu Vincereu

Natus Vincere (od latinskog „Rođen za pobjedu“; ukratko – NAVI) jedan je od najvećih Esports ekipa na svijetu. Otkako je osnovan, klub NAVI osvojio je više od 40 trofeja eSporta iz različitih disciplina i postavio nekoliko svjetskih rekorda, od kojih mnogi i danas stoje. Tim se ističe u disciplinama eSports kao što su Counter-Strike: Globalna napadačka(ofanziva), Dota 2, PUBG, Rainbow Six, Apex Legends i još mnogo toga.