19. lipnja peto izdanje malonogometnog turnira u Jakšiću

Malonogometni klub Jakšić organizira 19.06. jubilarni peti malonogometni turnir u Jakšiću na legendarnom ˝Školskom˝ igralištu ispred Osnovne škole. Turnir će se održati 19. lipnja ( subota ) s početkom u 17h.

Kotizacija po ekipi je 300 kn, a sistem igre je 5 + 1, igra se mrtvom loptom na betonskoj podlozi. Nagrade na turniru su određene za prve 3 ekipe. Pobjednik turnira će uzeti nagradu od 3.000 kn uz pehar, za drugoplasiranog je osigurano 1.500 kn uz pehar, dok će „brončani“ uzeti 800 kn uz pehar. Za najboljeg strijelca turnir kao i najboljeg proglašenog igrača također je predviđena nagrada, koju je prošle godine osvojio Marko „Demba“ Grbeš iz Tekića, dok je najboljim igračem turnira proglašen Jakov Janček.

Osim nogometnog sadržaja koji će trajati od 17h pa do jutarnjih sati, za ostale koji neće nastupati bit će organizirana bogata ponuda jela sa roštilja te raznolika ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića uz glazbenu podršku do sitnih noćnih sati. Turnir je prepoznat u cijeloj županiji prvenstveno zbog odlične organizacije i ono najbitnije zbog jako dobrih i kvalitetnih ekipa. Svake godine bude 20+ ekipa, dok je prošle godine nastupilo rekordnih 26 ekipa.

Pozivamo sve futsal majstore, majstore velikog nogometa da okupe ekipu i pokušaju osvojiti ovaj vrhunski malonogometni spektakl u Jakšiću, 19.lipnja s početkom u 17h! – poručuju organizatori iz Jakšića