18 navijačkih skupina u borbi za status najbolje u Slavoniji

Nažalost i ovu zimu moramo kratiti raznim online natjecanjima jer sporta nema, ili ga ima vrlo malo, a kako se sada čini neće se tako skoro ni vratiti ako je suditi po vijestima koje stižu iz stožera Civilne zaštite koji ne mari za činjenicama kako je sport najbolje oružje za razvijanje imuniteta, no o tom drugom prilikom. Iako smo svi još uvijek pod silnim dojmom onoga što proživljavaju ljudi u Sisku, Petrinji, Glini i ostalim mjestima na Banovini odlučili smo se nastaviti s onim što smo najavili a to je izbor najbolje navijačke skupine u Slavoniji i Baranji, naravno, govorimo o navijačima amaterskih klubova.

Upravo su navijači bili prvi koji su priskočili u pomoć potresenoj Banovini, kako one najveće skupine tako i ove naše male, lokalne pa je to jedan od razloga zašto je prevagnula odluka da idemo s natjecanjem. Imamo 18 prijavljenih skupina, kao i u ranijim izborima sve se odvija na našoj facebook stranici na kojoj će se u 24 sata navijačke grupe boriti za naklonost čitatelja, a ona koja u pojedinom dvoboju skupi više lajkova prolazi u naredni krug.

Nevezano za samo natjecanje o svih 18 navijačkih skupina objavit ćemo kratke priče koje su nam poslali članovi skupina, no s malo drugačijim pristupom, naime, kako koja skupina ispadne iz natjecanja, tako ćemo o njoj objaviti priču.

Zbog tehničkih poteškoća nismo u mogućnosti objaviti video ždrijeba, no objavljujemo screenshot programa koji nam ga je odradio a u kojem možete vidjeti i kompletan put do finala za svaku od navijačkih grupa. Četiri imena idu u pretkolo, Korovi protiv Otvarača, te Legija protiv Green streat boysa, nakon čega nam ostaje 8 parova koji će u bitku za četvrtfinale.. Prvi par u bitku za lajkove kreće u srijedu točno u podne, a drugi sat vremena nakon toga.

 

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.