17. kolo 4. NL BJ-KC-VT: Poslastica u Pitomači, Bilogora gostuje u Predavcu!

U sklopu sedamnaestoga kola 4. NL BJ-KC-VT vodeća Pitomača tražit će pobjedu u domaćem susretu s Ferdinandovcem, drugoplasirana Bilogora 91 putuje kod Dinama u Predavac dok je Tehničar u Cvetkovcu domaćin Mladosti iz Molvi! Četiri su susreta po rasporedu u subotu, dok su ostala tri ogleda planirana za nedjelju, svi po rasporedu od 16:30!

Prvoplasirana Pitomača s pet bodova prednosti ispred Bilogore ugostit će u subotu jedinu ekipu koja im je u ovom prvenstvu uzela bodove, i to sva tri a to je četvrtoplasirani Ferdinandovac koji ih je u domaćem susretu porazio još tamo 18.9. rezultatom 3:1. Pitomača je sve od onda redala samo pobjede, dok Ferdinandovac drži četvrto mjesto nakon što je u posljednjem kolu remizirao s Tehničarem iz Cvetkovca rezultatom 2:2!

U subotnjem susretu snage će odmjeriti deveta i deseta momčad prvenstva, Slatina i Čazma. Slatina je u proljetna tri kola osvojila samo jedan bod, dok je Čazma poražena u sva tri susreta pa je ovaj susret idealna prilika za obje momčadi da nakon ovog susreta poprave bodovni učinak.

Trećeplasirani Tehničar iz Cvetkovca koji je nakon pobjeda nad Čazmom i Suhopoljem remizirao 2:2 u Ferdinandovcu u bitku će za nove bodove u susretu s Mladosti iz Molvi, koja trenutno drži sedmu poziciju ljestvice s dvadeset i četiri boda nakon što su u prošlom kolu svladali u gostima Garić iz Garešnice 1:2.

Subotnji program zatvorit će svojim susretom Voćin i Garić. Voćin je nakon premijerne proljetne pobjede u Slatini obilježio dva poraza koja ga drže na trinaestom mjestu ljestvice, dok je Garić na jedanaestoj poziciji. Momci iz Garešnice u susret ulaze nakon poraza u Molvama nakon čega je promijenio trenera te će biti zanimljivo vidjeti kako će se novi strateg Garića Dragan Vaclavek snaći u svom trenerskom debiju.

Osmoplasirana Mladost iz Kloštra Podravskog trenera Gorana Bosilkovskog s devetnaest bodova na kontu nakon prvog proljetnog slavlja u nedjelju u Voćinu pokušat će nastaviti s pobjedama u susretu s Graničarem iz Legrada koji drži dvanaestu poziciju ljestvice s devet osvojenih bodova.

Dinamo Predavac na krilima tri uzastopne pobjede (Mladost KP 0:1, Voćin 4:1 i Graničar Legrad 1:3) kao šestoplasirana momčad ljestvice ugostit će u nedjelju drugoplasiranu Bilogoru 91 iz Grubišnog Polja koja je nakon poraza na domaćem terenu od lidera Pitomače obilježila pobjede nad Borcem u Imbriovcu s 1:2 te 4:2 domaću pobjedu nad Slatinom.

Nedjeljni program zaključit će svojim susretom Borac iz Imbriovca i Suhopolje. Borac u susret ulazi kao petoplasirana momčad na ljestvici s omjerom od osam pobjeda, pet remija i tri poraza, dok je Suhopolje još na učinku od četiri jesenska boda te je u potrazi za bodovima spasa.