13. kolo 4. NL BJ-KC-VT: Derbi u Grubišnom Polju, Pitomača gostuje u Legradu!

13. kolo donijet će rasplet jesenskog dijela prvenstvenih uzbuđenja u 4. NL! Vodeća Pitomača koja gostuje u Legradu najbliža je jesenskom naslovu, dok će u derbiju kola snage odmjeriti drugoplasirana i trećeplasirana momčad prvenstva, Bilogora 91 i Tehničar iz Cvetkovca!

Oglas

Oglas

Lideru prvenstva Pitomači dovoljan je i bod za jesenski naslov, ali ne sumnjamo da će momci Ivana Presečana ići na puni plijen u Legradu kod dvanaestoplasiranog Graničara koji je u dvanaest kola skupio osam prvenstvenih bodova.

Oglas

Bilogora 91  nakon pobjede u Molvama 0:3 puna samopouzdanja ulazi u derbi kola gdje će se susresti trećeplasiranim Tehničarem iz Cvetkovca, koji je u prethodnom kolu napunio mrežu Graničara iz Legrada s 8:0!

Četvrtoplasirani Ferdinandovac koji tri kola ne zna za pobjedu tražit će povratak pobjedama u gostujućem susretu s posljednjeplasiranim Suhopoljem koji je u dvanaest odigranih kola skupio četiri boda, dok je njihov subotnji gost istovremeno skupio 21.

Subotnji dio programa zaključit će trenutno devetoplasirana i šestoplasirana momčad NK Čazma i Mladost Molve. Čazma u ovaj susret ulazi na krilima boda iz Ferdinandovca, dok je Mladost Molve u posljednjem kolu poražena od Bilogore, a na kontu ima osamnaest bodova iz dvanaest susreta.

Desetoplasirana Mladost iz Kloštra Podravskog dočekat će u okviru nedjeljnog programa sedmoplasiranu Slatinu. Obje momčadi u susret ulaze nakon prošlotjednih poraza, naime Mladost je poražena u gostima kod Borca dok je Slatina u domaćem susretu pretrpjela poraz od Dinama.

Trenutno trinaestoplasirani Voćin s četiri boda ugostit će Borac iz Imbriovca koji je u proteklom kolu došao do pete prvenstvene pobjede svladavši Mladost iz Kloštra Podravskog s 3:1.

U dvoboju ekipa koje su u proteklom kolu obilježile četvrte prvenstvene pobjede sastat će se Dinamo Predavac koji je četvrtu pobjedu obilježio svladavši u gostima Slatinu s 0:2 i Garić iz Garešnice koji je s 5:1 nadvisio Suhopolje.