12. kolo 4. NL BJ-KC-VT: Pitomača dočekuje Voćin, Tehničar Graničara, Bilogora putuje u Molve!

Za vikend čeka nas dvanaesto kolo uzbuđenja u 4. NL BJ-KC-VT! Prvenstveni lider Pitomača dočekuje na domaćem terenu ugostit će Voćin, Tehničar iz Cvetkovca bit će domaćin Graničaru iz Legrada, Bilogora 91 putuje u Molve kod Mladosti, dok će u nedjeljnom ogledu Ferdinandovac dočekati Čazmu!

Oglas

Oglas

Pitomača na krilima sedam uzastopnih pobjeda tražit će nastavak serije u domaćem ogledu s Voćinom koji je u susret ušao s pet uzastopnih poraza što im je prije ovog kola bilo dovoljno za pretposljednje, trinaesto mjesto s četiri osvojena boda.

Oglas

Fenomenalnu formu NK Bilogora 91 iz Grubišnog Polja pokušat će nastaviti u susretu u Molvama kod tamošnje Mladosti koja je nakon tri uzastopne pobjede izgubila susret od Graničara iz Legrada te se uoči ovog nalazi na petom mjestu.

Tehničar iz Cvetkovca nakon visoke pobjede u Voćinu 8:0 kao trećeplasirana momčad ulazi u susret s Graničarom iz Legrada koji je nakon pobjede nad Molvama došao do ukupno osam bodova na kontu.

U jedinom nedjeljnom ogledu četvrtoplasirani Ferdinandovac s 20 bodova na kontu nakon poraza od Bilogore 0:3 ugostit će Čazmu koja je uoči ovog kola deveta s četrnaest bodova nakon domaće pobjede nad Suhopoljem 5:0.

Borac iz Imbriovca nakon remija s Dinamom u Predavcu 2:2 sa sedamnaest bodova na kontu ugostit će u nedjelju Mladost iz Kloštra Podravskog koja je u posljednjem kolu poražena na domaćem terenu od lidera ljestvice Pitomače s 4:1.

Slatina koja je nakon tri uzastopna poraza pobijedila Garić iz Garešnice kao sedmoplasirana momčad ulazi u susret dvanaestog kola gdje očekuju Dinamo iz Predavca koji je trenutačno deseti nakon remija u posljednjem kolu s Borcem iz Imbriovca.

Garić iz Garešnice nove će prvenstvene bodove tražiti u ogledu sa Suhopoljem. Garić u susret ulazi s devet bodova na kontu, dok je Suhopolje istovremeno skupilo četiri prvenstvena boda.