11. kolo MŽNL SB-PŽ: Slavonac iz Bukovlja dočekuje Lipik, Psunj Sokol Tomislava!

U jedanaestom kolu uzbuđenja u MŽNL SB-PŽ čeka nas pet subotnjih i dva nedjeljna ogleda, od kojih izdvajamo susret prvenstvenog lidera Slavonca iz Bukovlja koji će ugostiti Lipik, Zadrugar s četiri uzastopne pobjede putuje u Veliku kod Papuka, dok će Tomislav na zahtjevno gostovanje u Okučane!

Oglas

Oglas

U derbiju subotnjeg programa lideru ljestvice Slavoncu iz Bukovlja koji u susret ulazi nakon dvije uzastopne pobjede i 22 boda u goste stiže četvrtoplasirani Lipik koji također ulazi u ovaj dvoboj s dvije uzastopne pobjede no s četiri boda zaostatka za Slavoncem.

Oglas

Trenutno sedmoplasirani Sikirevci koji su s dva uzastopna poraza od Slobodnice i Slavonca iz Bukovlja nešto pokvarili svoj prvenstveni učinak traže povratak forme u susretu s pretposljednjom momčadi ljestvice Dinamom iz Vidovaca koji nakon deset odigranih kola na kontu ima pet prvenstvenih bodova.

Trećeplasirani Zadrugar iz Oprisavaca nakon četiri uzastopne pobjede tražit će i petu u sklopu jedanaestoga kola gdje putuje kod Papuka iz Velike koji je u deset susreta obilježio bodovni učinak od četiri boda, a tri od njih četiri osvojio je u proteklom kolu kada su na domaćem terenu svladali Požegu s 1:0.

U susretu desetoplasirane i osmoplasirane momčadi nakon deset prvenstvenih kola Jakšić će na domaćem terenu ugostiti momčad Požege. Jakšić je u proteklom kolu remizirao s Mladosti u Sibinju, dok je Požega u svoja dva posljednja prvenstvena kola poražena od Psunj Sokola i Papuka.

Nakon deset kola šestoplasirani Hajduk iz Pakraca bit će domaćin Mladosti iz Sibinja. Hajduk u ovaj susret ulazi sa šesnaest bodova na kontu, dok ih je Mladost iz Sibinja skupila upola manje, osam.

Devetoplasirana Slobodnica s polovičnim učinkom od pet pobjeda i pet poraza ugostit će Slavonac iz Nove Kapele koji u kolo ulazi s bodom više od svog domaćina, ukupno šesnaest.

Drugoplasirani  Tomislav iz Donjih Andrijevaca s prikupljenih dvadeset bodova u deset susreta u ovom kolu gostuje u Okučanima kod tamošnjeg Psunj Sokola, koji je nakon deset kola na učinku od četiri pobjede, dva remija te četiri poraza trenutno desetoplasirana momčad ljestvice.