11. kolo 4.NL BJ KC-VT: Pitomača gostuje u Kloštru Podravskom, derbi Bilogore i Ferdinandovca, Tehničar u Voćinu!

Jedanaesto kolo uzbuđenja u 4.NL donosi vrlo zanimljiv ogled u Grubišnom Polju gdje će snage odmjeriti druga i četvrta momčad prvenstva, Bilogora 91 i Ferdinandovac! Lider ljestvice Pitomača nove bodove traži na nezgodnom gostovanju kod Mladosti u Kloštru Podravskom, dok će Tehničar iz Cvetkovca  na noge Voćinu!

Oglas

Oglas

U subotnjem derbiju sastat će se drugoplasirana i četvrtoplasirana momčad prvenstva gdje u goste Bilogori 91 koja je u proteklih osam kola obilježila isto toliko pobjeda u Grubišno Polje stiže NK Ferdinandovac!

Oglas

Slatina nakon minimalnog 1:0 poraza od Borca ugostit će u sklopu jedanaestoga kola Garić iz Garešnice koji je u proteklom kolu obilježio treću prvenstvenu pobjedu s kojom se bodovno odmaknuo od momčadi s dna tablice.

Graničar iz Legrada nakon boda u Ferdinandovcu na prvenstvenoj ljestvici je dvanaesti s pet bodova, a u ovom kolu ugostit će Mladost iz Molvi koja u susret ulazi s tri uzastopne pobjede kao petoplasirana momčad prvenstva!

Desetoplasirana Čazma niz od dva uzastopna poraza pokušat će prekinuti u srazu s NK Suhopoljem koji u susret ulazi s četiri boda na kontu koliko ima i trinaestoplasirani Voćin.

U nedjeljnom programu prvenstveni lider s 27 bodova iz deset kola NK Pitomača putuje na gostovanje u Kloštar Podravski gdje ih čeka tamošnja Mladost koja je u desetom kolu odigrala neriješeno 1:1 na teškom gostovanju u Cvetkovcu!

Trećeplasirani Tehničar iz Cvetkovca s 23 boda nakon domaćeg remija s Mladosti putuje na gostovanje u Voćin kod istoimenog domaćina koji je u deset kola obilježio četiri prvenstvena boda.

U susretu devetoplasirane i šestoplasirane momčadi prvenstva Dinamo Predavac će na domaćem terenu ugostiti Borac iz Imbriovca. Dinamo u susret ulazi nakon poraza kod lidera Pitomače 2:0, dok je Borac u posljednjem kolu svladao Slatinu s minimalnih 1:0.