10 pobjeda za čistu desetku i jesenski naslov!

Odbojkaši Murse osvojili su jesenski naslov prvaka kao jedina momčad sa svih deset pobjeda u prvom dijelu sezone! Nakon što su u Gradskom vrtu slavili protiv najvećeg rivala Mladosti, u zaostalom dvoboju Teppertovi su momci bili bolji i o Ribola Kaštele i potvrdili sjajno formu koja ih krasi tokom čitave sezone

Oglas

U Kaštelama su domaći osvojili prvi set, a onda se Osječani bude i uzimaju preostala tri uz manje probleme te ostvaruju zacrtano, uzimaju sva tri boda i kite se naslovom jesenskog prvaka. Lijepo je to svakako, no nije to ono što će se u Osijeku pretjerano slaviti, ova ekipa je spremna i za ono pravo, za naslov prvaka, onaj pravi, nakon doigravanja! Sigurno je da će se voditi bitka između Murse i Mladosti, kvalitetom su to izjednačene momčadi i zaista nije isključeno da konačno titula prvaka sleti u grad na Dravi!

Oglas

Sada je na redu kratki i apsolutno zasluženi odmor za Mursaše, nakon toga kreću bitke na dva kolosijeka, osim borbe u prvenstvu čekaju ih i dvoboji u Kupu gdje je isto tako ambicija samo jedna – trofej! U igri za Kup ostale su još samo četiri momčadi, osim Murse u polufinalu su Ribola Kaštela, HAOK Mladost i OK Split, a polufinala se trebaju igrati 10. veljače 2021. godine.