10. kolo 4. NL BJ KC-VT: Pitomača domaćin Dinamu, Ferdinandovac Graničaru, Bilogora 91 gostuje u Suhopolju!

Nakon devet prvenstvenih kola prvenstveni lider iz Pitomače domaćin je Dinamu iz Predavca, Tehničar je u Cvetkovcu domaćin Mladosti iz Kloštra Podravskog, dok će Bilogora 91 nastavak serije tražiti na gostovanju u Suhopolju. Pet je susreta po rasporedu u subotu, dok će u dva nedjeljna ogleda Ferdinandovac dočekati Graničar iz Legrada, a Borac Slatinu!

Oglas

Oglas

Lider ljestvice Pitomača koja je nakon 2:3 gostujućeg slavlja u Slatini od mogućih 27 bodova osvojila čak 24 ugostit će  Dinamo iz Predavca koji je nakon devet prvenstvenih kola deveta momčad prvenstva s jedanaest osvojenih bodova.

Oglas

Drugoplasirani Tehničar iz Cvetkovca koji je pobjedom u prošlom kolu nad Dinamom iz Predavca došao do sedmog prvenstvenog slavlja ugostit će u desetom kolu Mladost iz Kloštra Podravskog koji je u devet kola osvojio trinaest prvenstvenih bodova.

Jedanaestoplasirani Garić iz Garešnice sa šest bodova na kontu nakon još jednog minimalnog poraza  0:1 u Imbriovcu ugostit će desetoplasiranu Čazmu koja je nakon tri uzastopne pobjede u posljednjem kolu poražena od Bilogore.

Borac iz Imbriovca kao sedma momčad prvenstva s trinaest osvojenih bodova ulazi u susret desetog kola gdje ih u nedjelju čeka šestoplasirana Slatina koja je nakon devet kola na učinku od četiri pobjede, jednog neriješenog susreta i četiri poraza.

Mladost Molve nakon trijumfa 1:3 u Kloštru Podravskom s petnaest bodova na kontu nove bodove tražit će u susretu s NK Voćinom koji je nakon devet kola na učinku od četiri prvenstvena boda.

Zahuktala trećeplasirana Bilogora 91 koja je sa sedam uzastopnih pobjeda nastavak fantastične serije rezultat tražit će na gostovanju u Suhopolju kod istoimenog domaćina koji na kontu ima četiri boda kao i momčadi Graničar iz Legrada i Voćin.

Jedini susret nedjeljnog programa bit će onaj između četvrtoplasiranog Ferdinandovca i Graničara iz Legrada. Obje momčadi u kolo ulaze nakon prošlotjednih pobjeda, Ferdinandovac je u proteklom kolu svladao Voćin s 1:4, dok je Graničar s 5:2 došao do prvog prvenstvenog slavlja nad momčadi Suhopolja.