1. ŽNL VŽ Razvitak osigurao naslov jesenskog prvaka

Prvi dio prvenstva drugog ranga varaždinskog nogometa je završen. U zadnjem jesenskom dijelu doznali smo jesenskog prvaka i onu momčad koja će proljeće dočekati sa smiješkom.

Oglas

Oglas

NK SLOBODA VARAŽDIN – NK SLOBODA TUŽNO 1:2

Oglas

Derbi dviju Sloboda završio je pobjedom Tužnog. Varaždinci i nakon 14 kola polusezone još uvijek ne znaju za pobjedu. Leon Slunjski u 12. minuti doveo je goste u vodstvo. Zatim je u 38. minuti Igor Habuzin povećao prednost na dva gola razlike. U 80. minuti Josip Biličić zabija za konačni rezultat.

NK BERETINEC – ŠNK RAZVITAK 1:5

Visoka pobjeda momčadi Razvitka značila je samo jedno – ovu će polusezonu završiti na prvom mjestu. Luka Delić (19′, 82′) i Matija Garić (65′, 89′) postigli su po dva pogotka, dok je jedan dodao Marin Lotar u 53. minuti susreta. Dominik Bahat u 36. minuti susreta zabio je jedini domaći gol na utakmici.

NK MLADOST VARAŽDIN – ŠNK MLADOST SIGETEC LUDBREŠKI 4:2

Teško izborena pobjeda varaždinske Mladosti, no vrijedna tri boda dobivena su na kraju jesenskog dijela natjecanja. Marko Poljan u 26. i Moris Kuhta u 47. minuti doveli su domaćina u veliko vodstvo. Međutim, gosti stvari vraćaju u egal kroz golove u 53. i 61. minutama, zahvaljujući preciznošću Diega Armanda Camposa da Silve te Dražena Vukine. Ipak, domaćini se ne predaju te u 68. minuti preko Kuhte dolaze do nove prednosti. Konačni rezultat postavlja Filip Hajduk u 90. minuti susreta.