1. ŽNL VŽ Mladost razbila Zelengaj na otvaranju prvenstva

Proteklog vikenda odigrane su prve utakmice nove sezone 1. Županijske nogometne lige Varaždin. Uzbudljivo je bilo na travnjacima diljem županije.

NK ZELENGAJ – ŠNK MLADOST SIGETEC LUDBREŠKI 0:6

Apsolutna dominacija Mladosti na gostujućem terenu. Silovit start u sezoni pokazatelj su želje i kvalitete na samom startu natjecanja. Bojan Brlek bio je dvostruki strijelac (63′, 74′), dok su po jedan pogodak zabili Luan (19′), Dražen Vukina (69′), Borna Mihalić (88′) i Toni Klarić (90′).

ŠNK MLADOST VARAŽDINSKE TOPLICE – NK MLADOST VARAŽDIN 3:1

U derbiju dvije Mladost bolja je bila ona iz Varaždinskih Toplica. Ipak, Varaždin je prvi zabio i to u trećoj minuti susreta preko Marka Poljana. Antonio Meštrić zabio je za izjednačenje četiri minute kasnije. Nino Leš je u 28. povisio na 2:1, a konačni rezultat postavio je Anđelko Potrebica u 31. minuti susreta.

ŠNK ZADRUGAR – NK TRNJE (T) 2:1

I Zadrugar je krenuo pobjedom u novoj sezoni. Dario Struški u petoj je minuti načeo mrežu domaćina. Goran Herceg izjednačio je u 72. minuti utakmice. I kad se mislilo da će ekipe podijeliti bodove, ponovno se ukazao Struški. On je u drugoj minuti sudačke nadoknade zabio za 2:1 i veliku pobjedu na otvaranju prvenstva.