1. ŽNL VŽ Mladost, Plitvica i Zadrugar 100%-tni nakon drugog kola

Po novim sparinama i vrućinama odigralo se 2. kolo 1. ŽNL Varaždin. Nakon prva dva kola samo su tri momčadi 100%-tne i nalaze se na vrhu ljestvice, dok je na dnu isti broj timova.

Oglas

NK ZELENGAJ – ŠNK ZADRUGAR 1:5

Oglas

Utakmica u kojoj Zelengaj nije imao velike šanse za osvajanje bodova. Zadrugar se od samog početka nametnuo kao superiornija momčad i zasluženo slavio. Redom su za goste zabijali Luka Gerić (26′), Sebastian Huzjak (40′), Luka Bačani (53′), Darko Knapić (76′) i Dorian Topolko (81′). Jedini gol za domaćina dao je Vilim Horvat u 68. minuti susreta.

Oglas

NK PLITVICA (S) – NK BERETINEC 5:1

Još jedan identičan rezultat, ovog puta na strani domaćina. Plitvica je drugom pobjedom u dva kola zadržala priključak s vodećima i to na najbolji mogući način. Karlo Kolak bio je trostruki strijelac i junak utakmice (30′, 61′, 65′). Vlatko Kojić i Marko Prebegović u 58. i 90. minuti upisali su se u strijelce. Počasni pogodak za Beretinec zabio je Andrija Novaković u 85. minuti susreta.

ŠNK MLADOST SIGETEC LUDBREŠKI – ŠNK DRAVA-AJAX 3:2

Odličan dvoboj u Sigetecu u kojem je domaćin uspio stići do vrijedna tri boda. Vodila je Mladost 2:0 pogocima Dominika Stunjeka u šestoj i Nikole Šafareka u 20. minuti susreta. Gosti su do kraja poluvremena uspjeli izjednačiti golovima Marka Šantora u 22. i u Filipa Zrnčića u 40. minuti. Ipak, veliku pobjedu domaćinu donio je Mario Kranjec u 55. minuti utakmice.