1. ŽNL VPŽ: Vodeći peterac sa maksimalnim učinkom pred izazovima trećeg kola!

Na redu su i uzbuđenja trećeg kola 1.ŽNL VPŽ! Kolo će biti otvoreno subotnjim dvobojem u Gornjem Bazju, dok će ostalih šest susreta biti odigrano u nedjelju. Posebno će zanimljvo biti u Rezovcu gdje će se sastati u dva kola maksimalni lider ljestvice Rezovac i NK Sloga iz Zdenaca koja je također u oba kola uprihodila maksimalan bodovni učinak. Svi susreti na rasporedu su od 17:00.

Oglas

Oglas

Nakon odrađena prva dva kola, pred prvoligaškom karavanom Virovitičko-podravske županije novi su izazovi u okviru trećeg kola. Treće kolo će svojim susretom u subotu otvoriti susretom u Gornjem Bazju domaće Bratstvo koje je u ova dva kola skupilo jedan bod te Mladost iz Miljevaca koja je još bez bodovnog učinka u prvenstvu.

Oglas

U nedjelju će se u Rezovcu sastati dvije ekipe koje su u dosadašnja dva prvenstvena kola ostvarile maksimalan bodovni učinak domaći NK Rezovac te gosti NK Sloga Zdenci. Mladost Čačinci, trenutno zbog gol razlike druga momčad prvenstva, u sklopu trećeg kola tražit će bodove koji ih digli na vrh ljestvice u srazu sa NK Podravcem iz Sopja.

Nove prvenstvene bodove iz vrha ljestvice tražit će i NK Dinamo Četekovac koji je nakon dva kola na trećem mjestu ljestvice sa gol razlikom 11:4 . U sklopu trećeg kola na domaćem će terenu dočekati NK Slavoniju Sladojevci koja je jedna od pet ekipa prvenstva koja dosad nije obilježila niti jedan bod.

NK Dinamo Kapela Dvor svoju treću pobjedu u isto toliko susreta tražit će na domaćem terenu sa trenutno trinaestom momčadi prvenstva, NK Crnac.  U sklopu trećeg kola u nedjeljnom programu susreti će se trenutno šesta i osma momčad prvenstva, NK Borova i NK Mikleuš, dok će sedmoplasirani DOŠK iz Dolaca koji je u dva kola obilježio polovičan učinak od jedne pobjede i jednog poraza na domaćem terenu dočekati HNK Lukač 05 koji traži svoje prvenstvene bodove ove sezone.