1. ŽNL VPŽ Vodeća Sloga odlazi Crncu, Podravac želi do prvih bodova protiv Slavonije

Na pomolu je 11. kolo 1. ŽNL Virovitičko-podravske županije ovog kola. Čekaju nas još jedne uzbudljive utakmice, za koje se nadamo da će se ovog puta sve odigrati.

Oglas

Prošlog vikenda navijači, nažalost, nisu mogli upratiti utakmicu Lukača 05 i Podravca jer taj dvoboj nije odigran zbog toga što gosti nisu došli na utakmicu. Meč se tako za zelenim stolom pripisao Lukaču koji je stigao do tri boda bez prave borbe.

Oglas

Oglas

Jedini subotnji dvoboj ovog će vikenda tako pripasti Bratstvu i Mladost Čačincima. Obje momčadi u ovaj susret ulaze nakon što su svojim protivnicima u prošlom kolu utrpali pet komada. Raspucane napadačke snage bit će raspoloženje i tijekom ovog vikenda, a za očekivati je golmae obje momčadi na streljani.

Vodeća Sloga Zdenci odlazi na gostovanje Crncu, pretposljednjoj momčadi lige. Jasno je da u ovom susretu Sloga ima samo jedan zadatak, a to je pobjeda i uzimanje nova tri boda. Crncu će biti izuzetno teško, no ako igdje ima nade da odigra dobru utakmicu protiv vodećeg tima lige, onda je to na domaćem terenu.

Uzbudljivo će biti i na utakmici Borove i Dinama Četekovca. Borova u ovaj susret ulazi s novim trenerom, koji će ekipu zasigurno voditi kroz jesenski dio prvenstva. Cilj je svakako da se krene u seriju pozitivnih rezultata, a prva prepreka na tom putu bit će osma momčad lige. Iako ih na tablici dijeli tek tri mjesta, bodovna razlika između ekipa je na visokih sedam bodova.

Derbi kola itekako bi mogao biti onaj između Mikleuša i Rezovca. Dva susjedna tima na tablici s istim brojem bodova susreću se u ovom prvenstvenom kolu. Obje momčadi slavile su u posljednjim susretima odigranima u 10. kolu. Mikleuš je uspio sačuvati svoju mrežu netaknutom, dok je Rezovac utrpao sedam komada. Jasno je sada da nas čeka borba tvrdog mikleuškog bedema i opakog rezovačkog napada.

U ostalim susretima ovog vikenda još igraju Podravac i Slavonija, Dinamo Kapela Dvor i Lukač 05 te Mladost Miljevci i Došk Dolci. Jedina subotnja utakmica na rasporedu je od 15:00 sati, dok su preostali susreti u nedjelju na programu od 14:00 sati.