1. ŽNL VPŽ- Subotnji derbi u Gornjem Bazju, svi ostali susreti u nedjelju!

Za vikend se nastavljaju prvenstvena uzbuđenja u 1. ŽNL VPŽ! Status derbija ovog kola pripao je jedinom subotnjem susretu u kojem će snage odmjeriti dvije prvoplasirane momčadi prvenstva, drugom Bratstvu u Gornje Bazje stiže vodeća Sloga iz Zdenaca! Ostalih šest susreta na rasporedu su u nedjelju, a svi su susreti po rasporedu od 16:00!

Oglas

Oglas

Jedini subotnji susret a ujedno i derbi kola odigrat će u subotu u Gornjem Bazju gdje nakon šest odigranih kola drugoplasirano Bratstvo dočekuje u šest kola neporaženog lidera ljestvice Slogu iz Zdenaca!

Oglas

Dinamo iz Kapela Dvora nakon prvog poraza u prošlom kolu u susretu u Zdencima, pokušat će se vratiti navikama pobjeđivanja u susretu sa NK DOŠK-om iz Dolaca koji je prošlo kolo poražen od Mladosti iz Čačinaca, a na kontu trenutno ima šest bodova.

Dinamo iz Četekovca nakon visokog poraza u Rezovcu 1:6 pokušat će se svojim navijačima iskupiti u nedjeljnom dvoboju sa Lukačem koji u ovaj susret dolazi nakon četiri uzastopne pobjede!

Čačinačka Mladost nakon trijumfa u Dolcima novu pobjedu će tražiti u susretu sa Rezovcem koji je pod paskom novoga stratega Medića u proteklom kolu nadvisio Dinamo iz Četekovca sa 6:1.

NK Mikleuš nove prvenstvene bodove će tražiti u srazu sa posljednjim Podravcem iz Sopja. Podsjetimo, domaćin ulazi sa 10 osvojenih bodova u susret, dok su gosti iz Sopja još na nuli u rubrici osvojenih bodova.

NK Borova će na krilima prošlotjedne 0:7 pobjede u Sopju nove bodove tražiti na domaćem terenu gdje će ugostiti jedanaestoplasiranu Slavoniju koja na kontu nakon šest prvenstvenih kola ima prikupljena četiri boda.

U susretu momčadi iz donjeg dijela ljestvice susresti će se miljevačka Mladost i NK Crnac. Oba takmaca u susret ulaze sa tri boda na kontu sa učinkom od jedne pobjede i pet prvenstvenih poraza.