1.ŽNL VPŽ: Sloga Zdenci i Dinamo Četekovac u derbiju kola, Mladost Čačinci i Dinamo Kapela Dvor priželjkuju nove pobjede!

Stigla su na red i uzbuđenja četvrog kola 1.ŽNL VPŽ! Kolo će biti otvoreno subotnjim dvobojem u Lukaču gdje se sastaju istoimeni domaćin i Mikleuš , dok će ostalih šest susreta biti odigrano u nedjelju. Iz nedjeljnog programa izdavajamo susret Sloga iz Zdenaca i Dinama iz Četekovca u dvoboju momčadi sa stopostotnim učinkom, dok će Dinamo iz Kapela Dvora četvrtu pobjedu tražiti u Sopju! Svi susreti su na rasporedu od 16:30!

Oglas

Oglas

Jedini dvoboj koji je planiran za subotu biti će onaj u Lukaču, gdje NK Lukač 05 u sklopu četvrtog kola ugošćuje NK Mikleuš. Domaćin je u tri kola uprihodio isto toliko prvenstvenih bodova, dok su gosti prikupili jedan više.

Oglas

Derbi ovoga kola pripada srazu dviju momčadi koji su u uvodna tri prvenstvena kola obilježili sve tri pobjede! U dvoboju druge i treće momčadi nakon trećeg kola Sloga iz Zdenaca na domaćem će terenu u nedjelju ugostiti Dinamo Četekovac.

NK Dinamo iz Kapela Dvora u sklopu četvrtog kola htjeti će ugrabiti i četvrtu prvenstvenu pobjedu. U goste će u nedjelju put Sopja kod tamošnjeg Podravca koji je nakon tri kola bez bodova posljednja momčad lige.

Vodeća momčad prvenstva koja je nakon tri kola stopostotna sa gol razlikom od čak +21 Mladost iz Čačinaca u ogledu četvrtog kola sučeliti će se sa Slavonijom iz Sladojevaca, koja u dosadašnja tri prvenstvena kola nije osvojila niti jedan bod.

Novi prvoligaš DOŠK iz Dolaca u nedjelju će ugostiti NK Rezovac. Domaćin je u prva tri kola obilježio jednu pobjedu te dva poraza, dok su gosti iz Rezovca sezonu otvorili sa dvije pobjede te porazom u trećem kolu.

NK Crnac je također jedna od momčadi koja u prva tri kola nije osvojila bod, a u četvrtom kolu biti će domaćin NK Bratstvu Gornje Bazje, koji je u prethodna tri kola obilježio sva tri ishoda: jednu pobjedu, jedan neriješen ishod te jedan poraz.

Mladost iz Miljevaca, trenutačno pretposljednja momčad na ljestvici, pokušat će prve bodove ostvariti u ogledu u nedjelju sa NK Borovom, koja je u prva tri kola obilježila jednu pobjedu te dva neriješena ishoda.