1. ŽNL VPŽ donosi za vikend uzbuđenja osmog kola!

Nadolazeći vikend također je rezerviran i za susrete u 1.ŽNL VPŽ! U jedinom subotnjem susretu Lukač traži nastavak serije u susretu s Crncem. U nedjeljnom programu Sloga će u Zdencima biti domaćin Borovi, Dinamo Kapela Dvor ide na nezgodno gostovanje u Rezovac dok će u Četekovcu snage odmjeriti Dinamo  i Mladost Čačinci!

Oglas

Oglas

Nakon sedam kola prvoplasirana momčad sa 17 bodova iz sedam susreta Sloga iz Zdenaca u okviru osmog kola ugostit će devetoplasiranu Borovu koja nakon sedam kola ima obilježen učinak od dvije pobjede, tri neriješena ishoda i dva poraza.

Oglas

Drugoplasirani Dinamo Kapela dvor koji je u sedam susreta obilježio pet pobjeda te po jedan neriješen ishod i poraz ovo kolo će na gostovanje u Rezovac, koji je nakon sedam kola s omjerom od tri pobjede i četiri poraza osma momčad poretka.

Mladost iz Čačinaca nakon visoke pobjede nad Rezovcem 4:0 ovo kolo putuje u Četekovac kod tamošnjeg Dinama koji je u posljednja dva kola upisao dva prvenstvena poraza.

U posljednjih pet kola stopostotni Lukač 05 u odličnoj formi ulazi u susret osmog kola gdje na domaćem terenu dočekuju momčad NK Crnac koja je trenutno trinaestoplasirana momčad ljestvice s jednim osvojenim bodom.

Iznimno zanimljiv susret očekuje nas u Dolcima gdje će snage odmjeriti domaći DOŠK i Bratstvo Gornje Bazje. Domaćin u ogled ulazi kao desetoplasirana ekipa sa šest bodova, dok je Bratstvo u sedam kola uprihodilo 14 bodova što im je trenutno dovoljno ze peto mjesto na ljestvici.

Slavonija iz Sladojevaca koja na kontu iz sedam susreta ima pet osvojenih bodova na igralištu u Slatini ugostit će šestoplasirani NK Mikleuš koji u susret ulazi na krilima tri uzastopne pobjede uz razliku pogodaka 21:2!

Mladost iz Miljevaca u potrazi je za trećim prvenstvenim slavlje, a priliku za tri boda imat će u Sopju kod posljednjeplasiranog Podravca koji je nakon sedam kola bez bodova na dnu poretka 1.ŽNL.