1. ŽNL PSŽ – Zanimljivi dvoboji u 4. kolu

U 4. kolu 1. ŽNL PSŽ gledat ćemo vrlo zanimljive susrete gdje se nadamo da ćemo vidjeti puno dobrih poteza i kvalitetnog nogometa.

Oglas

Jedini ogled koji će se odigrati u subotu bit će onaj između domaće Kuzmice i gostiju iz Vetova. Obje ekipe nisu baš najzadovoljnije na način u koji su ušli u ovu sezonu pa ćemo zasigurno gledati jedan otvoren susret.

Oglas

U nedjelju ćemo prvo najaviti svojevrsni derbi kola između drugoplasirane i četvrtoplasirane ekipe; Graničara iz Zagrađa i aktualnog prvaka Croatia Mihaljevci. Trenutni lider prvenstva i jedina stopostotna ekipe – Dobrovac ići će na tvrdo gostovanje u Gradac kod domaćeg Slavena.

Oglas

Mladost Pavlovci će na domaćem terenu pokušati doći do prve pobjede, a na tom putu će im stajati nimalo bezazlen protivnik koji i ove sezone igra odličan nogomet BSK Buk. Kaptol koji je jedan od favorita za naslov ugostit će Hrvatski Dragovoljac koji se odlično prezentirao u posljednjem kolu u kojemu je malo falilo za berbu bodova.

Dinamo iz Rajsavca će nakon pobjede u prošlom kolu ići na gostovanje u Čaglin kod Omladinca koji još uvijek traži pravu formu i čeka na bolje partije.