1. ŽNL PSŽ – Rajsavac uspješan, najkraća utakmica u Dobrovcu!

Treće kolo 1. ŽNL PSŽ otvorili su u Dobrovcu istoimeni domaćin i Kuzmica, dok je Dinamo Rajsavac ugostio Slaven iz Gradca.

Oglas

HNK DOBROVAC – NK KUZMICA 1:0

Oglas

Svadba je presudila rezultatu u Dobrovcu. Malobrojni gost nakon svega četiri minute igre više nije mogao nastupati.

Oglas

Koliko dugo sam u nogometu ovo mi se još nije dogodilo. Što reći nakon ovog što smo danas doživjeli, samo znam da nije niti natjecateljski niti sportski doći sa 7 igrača. Čak nije ni to što ih je bilo 7 nego način na koji su napustili teren i to za 4 minute, stvarno žalosno. Prebacivati krivnju na nas zbog toga jer nismo bili u mogućnosti igrati drugi dan mi je samo kukavički jer je isti taj Dobrovac prošlu polusezonu odigrao sa 10-11-12 igrača i nikoga ili nikoga nismo molili jer nitko drugi nam nije bio kriv za našu situaciju osim nas samih, ali smo stisnuli zube i povrh svega sportski odradili i ostali smo u ligi. Samo želim reći da treba prvo gledati u svojoj kući probleme i ispravljati ih, a onda na ostalo. Svojim dečkima čestitam na 3 boda jer najbitniji su bodovi i to nas veseli. Sada se idemo proveseliti i sljedeći tjedan se pripremiti za gostovanje u Gradcu…Zig-Zag – rekao je Tomislav Lužilek.

Ne znam što da vam kažem, naši igraci su ošli u Dobrovac ispoštovati sudce, delegate i vodstvo lige. Ostatak ekipe je u svatovima kod našeg bivšeg igrača. Nažalost, poklopilo se da 29 Zig-Zagova ne može igrati ni petkom ni nedjeljom, ni subotom 2h ranije. Čestitam im na tome. – izjavio je Zdravko Novak.

NK DINAMO RAJSAVAC – NK SLAVEN GRADAC 2:1

Prava nogometna utakmica igrala se u Rajsavcu gdje je domaćin u sudačkoj nadoknadi došao do pobjede.

Teška utakmica od prve do zadnje minute gdje smo bili uporni i dobili utakmicu što nam je bio cilj. Čestitke mojim igračima, posebno ljudima koji su odradili moj posao. Gostima sretno dalje, a mi se okrećemo gostovanju u Čaglinu. –  komentar je Zlatka Botičkog.