1. ŽNL PSŽ – Pred nama je zanimljivo treće kolo

U nadolazećem vikendu odigrat će se treće kolo prvoligaškog ranga Požeško-slavonske županije koje će nam donijeti vrlo zanimljive susrete.

Oglas

U subotu će na teren izaći stopostotni HNK Dobrovac koji će na domaćem terenu tražiti nastavak pobjedničkog niza protiv Kuzmice koja dolazi u gosta osokoljena pobjedom u prošlom kolu. Također u subotu ćemo gledati sraz domaćeg Dinama iz Rajsavca koji se sigurno neće zadovoljiti samo jednim bodom u startu ove sezone i gostiju iz Gradca.

Oglas

Nedjeljni raspored rezerviran je između ostalog za dvoboj između dvije ekipe koje su do sada neporažene: domaćeg Graničara koji ima sve pobjede i Kaptola koji dolazi u goste sa pobjedom i remijem. Aktualni prvak, Croatia Mihaljevci ugostit će ekipu Omladinca iz Čaglina koji će zasigurno što prije htjeti isprati gorak okus nakon domaćeg poraza u prošlom kolu.

Oglas

HNK Graševina nije na najbolji način ušla u ovu sezonu budući da još nemaju bodove, a gosti iz Pavlovaca do sada su uspjeli uzeti samo jedan tako da će pred nama biti susret u kojemu će obje ekipe ići na glavu i tražiti prvu pobjedu. Posljednji sraz 3. kola je onaj između BSK-a i Hrvatskog Dragovoljca. Jedni i drugi upisali su po jednu pobjedu i po jedan poraz pa ćemo zasigurno gledati jedan otvoren i napadačko orijentirani susret.