1. ŽNL PSŽ: Omladinac na svom terenu po četvrtu uzastopnu pobjedu

Pred požeškim prvoligašima je četvrto prvenstveno kolo u kojem bi se neke stvari mogle dodatno razbistriti, a neke i zakomplicirati. Najviše pažnje trenutno privlači Omladinac koji je fantastično krenuo u sezonu, na računu je 9 bodova, a pred njima domaća utakmica i prilika da još malo razvesele svoje navijače. Mihaljevčani danas gostuju u Kuzmici, Bučani su u Trenkovu, a jedna od zanimljivijih utakmica igra se u Dobrovcu.

Oglas

Pomalo se zahuktava 1. ŽNL, na redu je 4.kolo koje u subotu derbijem na Stadionu svjetlosti u Kuzmici otvaraju domaći dečki protiv “malog Citya” iz Mihaljevaca. Prijašnjih godina Kuzmičani su bili jako negostoljubiv domaćin što se tiče bodova prema svima, a pogotovo prema Mihaljevčanima tako da samo najstariji kibici “bijelih” pamte puni plijen u Kuzmici. Sva tri rezultata su moguća iako je činjenica da će domaćin biti desetkovan bez dosta igrača koji bi startali od početka, tako da je to najbolja pozivnica svima koji vole nogomet da pogledaju ovu sigurno zanimljivu utakmicu.

Oglas

Drugi mali derby igra se u nedjelju u Dobrovcu gdje će se domaćinu suprotstaviti vinari iz Vetova. Dobrovac je odličan, pogotovo na svom terenu a gost isto tako dobri ali nepredvidljivi i u punoj sezoni branja grožđa. Hoće li ubrati i koji bod u nedjelju vidjeti ćemo nakon utakmice. U Pavlovcima susret ekipa bez bodova, domaća Mladost nakon teškog rasporeda u prva tri kola pokušati će uhvatiti prve bodove protiv “graničarske lokomotive” koja poput svih hrvatskih vlakova ove sezone kasni u polasku…

Oglas

U Gradcu gostuje Croatia iz Donje Obriježi koja se u prošlom kolu pomalo ne očekivano osladila sa punim plijenom iz Zagrađa. Slaven je na svom terenu favorit ali morati će dobro “zapeti” ukoliko želi do punog plijena. Stopostotni Kaptol gostuje u Golobrdcima kod domaćina koji još nema bodova ali igra iz drugog poluvremena u Rajsavcu govori da nisu zalutali u ovaj rang. Pavelićeva mlada vojska je u naletu ali poznavajući fanatičnu borbenost Parasana na svom terenu neće im biti lako. Bučani gostiju u Trenkovu kod Sloge i ako ozbiljno uđu u utakmicu smiješe im se novi bodovi. Ove sezone probuđeni Rajsavac ide na noge redizajniranom Omladincu na neugodno gostovanje u Čaglin koji nakon tri kola ima sve bodove. Vjerojatno se ni oni sami nisu nadali takvom startu ali sigurno će učiniti sve da njihova bajka potraje i nakon nedjelje.