1. ŽNL PSŽ – Lideri BSK i Dobrovac gostuju u Rajsavcu i Vetovu

U 1. ŽNL PSŽ bilo je vrlo zanimljivo prošli vikend gdje je došlo do određenih promijena na vrhu. Ovo kolo donosi nam nova uzbuđenja.

Oglas

U subotu će 10. kolo otvoriti u Rajsavcu domaći Dinamo koji je trenutno u lošoj rezultatskoj formi, a njegov protivnik bit će novi lider prvenstva, moćni BSK Buk. Također subotom će na travnjak izaći i prva pratilja BSK-a Dobrovac koji je bodovno izjednačen sa liderima i posljednje plasirana Graševina iz Vetova.

Oglas

Nedjeljna zbivanja otvorit ćemo sa utakmicom Kaptola koji se ekspresno želi vratiti na pobjedničke staze i gostiju iz Gradca koji su u posljednja dva kola ostvarili dvije pobjede. Graničar iz Zagrađa će izlaz iz serije lošijih rezultata tražiti na domaćem terenu protiv Mladosti koja je u posljednjih 5 kola uzela samo jedan bod. Omladinac i Kuzmica odigrat će u Čaglinu utakmicu između ekipa sredine terene gdje neće biti puno kalkuliranja. Posljednji susret kola bit će onaj između Croatie koja silno želi vratiti priključak sa vrhom i Hrvatskog Dragovoljca koji ove sezone igra toplo-hladno.

Oglas

FOTO – TENA PROTIĆ