1. ŽNL PSŽ – Krećemo u novi ciklus

Nakon što se zavrtio prvi krug natjecanja u 1. ŽNL PSŽ trenutni lider prvenstva je BSK Buk, dok fenjer lige drži Mladost iz Pavlovaca.

Oglas

Jedini susret koji će se odigrati u subotu bit će onaj između Kuzmice i Croatie iz Mihaljevaca. Croatia je u ozbiljnoj borbi za sami vrh, dok Kuzmica suvereni drži sredinu tablice. Nedjeljne susrete otvorit ćemo utakmicom Kaptola i Omladinca. Prvi susret završio je podjelom bodova pa nas sigurno očekuje zanimljiv dvoboj. Graničar iz Zagrađa je u prvom kolu nadigrao Slaven koji će ovoga puta tražiti osvetu nakon što su u posljednja četiri susreta upisali čak tri pobjede. Posljednje plasirana Mladost tražit će slamku spasa protiv Dinama iz Rajsavca koji bi se eventualnom pobjedom maknuo iz nesigurne zone.

Oglas

Hrvatski Dragovoljac koji više od mjesec dana ne zna za pobjedu imat će priliku doći do tri boda protiv izrazito neugodnog protivnika iz Dobrovca  koji ima silan motiv isprati gorak okus lošijih predstava u posljednja dva kola. Posljednji susret kola igrat će dvije momčadi u ponajboljoj formi, vodeći BSK i probuđena Graševina.

Oglas