1. ŽNL PSŽ – Dobrovac gostuje u Zagrađu, Croatia u Rajsavcu

Proletio je još jedan tjedan, a na raspored su došla nova događanja u 1. ŽNL PSŽ gdje je na rasporedu 6. prvenstveno kolo.

Oglas

U subotu ćemo gledati samo jednu utakmicu, a to će biti zanimljiv dvoboj Kuzmice koja je uhvatila ritam pobjeđivanja domaćih utakmica i Hrvatskog Dragovoljca koji je u posljednja dva kola uzeo respektabilna 4 boda.

Oglas

Nedjelji raspored otvorit ćemo susretom trećeplasiranog Kaptola koji ove sezone ne zna za poraz i Mladosti iz Pavlovaca koja je nakon pozitivnih rezultata teško kapitulirala u Drenovcu prošlo kolo. Slaven će nakon prve ovosezonske pobjede dočekati BSK BUK će tražiti bodove u gostima što im u posljednje vrijeme nije išlo za nogom. Graševina, koja se ova sezona jako pati i teško dolazi do bodova ići će u Čaglin kod Omladinca koji ove sezone također ne zna za pobjedu.

Oglas

Lider prvenstva Dobrovac gostovat će u Zagrađu, trenutno neosvojivoj tvrđavi u kojoj domaći Graničar teško prepušta bodove protivniku. U posljednjem susretu Croatia iz Mihaljevaca koja ne igra u izdanju kako smo na to navikli pokušat će doći do silno željene pobjede protiv gostiju iz Rajsavca koji su trenutno u vrlo dobrom nizu i krasi ih dobra atmosfera.

FOTO: NK GRANIČAR ZAGRAĐE (facebook)