1. ŽNL PSŽ – Dinamo Rajsavac teniskim rezultatom došao do 3 boda, pobjeda Dobrovca

Na otvaranju 13. kola 1. ŽNL PSŽ mogli smo uživati u dva dinamična susreta na kojima je ukupno palo 14 pogodaka.

Oglas

HNK DOBROVAC – NK MLADOST PAVLOVCI 3:1

Oglas

Prvo poluvrijeme igralo se dinamično, ali bez pogodaka. Premda je Mladost odlično ušla u drugi dio i rano povela, domaći su okrenuli susret preko najboljeg igrača susreta Željka Popovića koji je zabio 3 gola i svojoj ekipi osigurao 3 boda.

Oglas

Ponosan na svoje dečke. Zasluženo osvojena 3 boda. Sezona iz snova. Dečki hvala vam od srca, najbolji ste. – riječi su Tomislava Kužileka.

Kao prvo želim čestitati svojim dečkima, koji su danas došli u Dobrovac, na odličnoj, čvrstoj i hrabroj igri. Danas nismo zaslužili biti poraženi jer nisu nas nadigrali, nisu bili bolji, ali to je tako u nogometu. Istodobno sam i ljut i tužan što je fair play igra umrla ili bolje reći što su igrači NK Dobrovca ubili fair play igru prilikom izjednačujućeg pogotka. Poručio bi Kužileku i dečkima da nije sramota gubiti od Pavlovaca jer to je dobra ekipa koja se ponaša sportski i moralno u svim situacijama. – rekao je Pero Vidović, trener Mladosti.

NK DINAMO RAJSAVAC – NK KUZMICA 6:4

Kakav se susret odigrao u Rajsavcu. Već na početku utakmice vidjelo se da će to biti odličan susret, ali nitko nije pomišljao na čak deset golova u mrežama vratara. Na kraju je bolja, sretnija i spretnija ekipa bio domaćin koji je odnio zasluženu pobjedu.