1. ŽNL PSŽ: Derbi u Kaptolu, u Mihaljevce stiže Sloga

Požeško slavonske prvoligaše ovog vikenda čeka zanimljivo treće prvenstveno kolo s nekoliko utakmica koje privlače posebnu pažnju. Broj jedan svakako je dvoboj Kaptola i Kuzmice, jedan od klasika ovog natjecanja.

Oglas

Treće kolo županijske primere otvaraju u subotu u Rajsavcu domaći Dinamo i Parasan. Raspoloženje u taborima je različito, domaćini su ušli u sezonu sa dvije dobre utakmice i bodovima a novaci u ligi sa dva teniska poraza od 1:6. U nedjeljnom programu najviše pažnje privlači derbi u Kaptolu između starih rivala Kaptola i Kuzmice. Obje ekipe su nakon dva kola stopostotne, a povijest nas uči da favorita nema i da možemo očekivati pravu mušku utakmicu sa dosta golova.

Oglas

U Mihaljevce dolazi Sloga, još jedan susjedski derbi koji po trenutnom omjeru snaga to više i nije i sve osim sigurne pobjede Croatije bilo bi senzacija. Dobrovac je domaćin Slavenu, obje ekipe su do sada ubilježile sigurne domaće pobjede i poraze u gostima u Čaglinu. Favorita nema, i jedni i drugi teže nadigravanju i nadaju se da će igralište biti pokošeno, lopte napumpane a da će igrači nositi kostobrane samo zbog PNI.

Oglas

Graševina će u Vetovu dočekati iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva iskusne Omladince iz Čaglina koji su nakon dva kola stopostotni i bez primljenog pogotka. Očekujemo tvrdu i ratničku utakmicu a prednost domaćeg terena gura vinare u ulogu favorita. Zagrađe će prve bodove pokušati dohvatiti u domaćem ogledu sa Croatiom ali isto to će pokušati ostvariti i dečki iz Donje Obriježi. Tko će do prvih bodova u sezoni vidjeti će se nakon utakmice. U Buku gostuje Mladost i iako su Pavlovčani u prošlom kolu držali egal do samoga kraja sa Mihaljevčanima sve osim sigurne pobjede domaćina bilo bi ipak iznenađenje.