2. ŽNL Našice: Sloga Podgorač osigurala titulu prvaka tri kola prije kraja!

Odigrane su utakmice 23. kola 2. ŽNL Našice. Sloga iz Podgorača je slavila na domaćem terenu te je tri kola prije kraja osigurala titulu prvaka.

Sloga Podgorač je ugostila osmoplasirani Zoljan u utakmici koja je završila pobjedom rezultatom 2:1. Gosti su poveli pogotkom Renata Ladnjaka u 24. minuti. Bernić Mario je postigao oba gola za Slogu za preokret, prvi u 36. minuti iz kaznenog udarca, a drugi u posljednjim trenucima prvog poluvremena. Rezultat se do kraja nije mijenjao te je Sloga tri kola prije kraja osigurala titulu prvaka.

Vihor je pobijedio Omladinac iz Nize rezultatom 6:1. Mihael Nikolić je postigao tri gola za Vihor, prvi u 7., drugi u 24. te treći u 90. minuti čime je kompletirao hattrick. Ostali strijelci za Vihor bili su Marijan Kubala u 36. minuti, Matija Knežević u 70. minuti i Filip Jakubec u 84. minuti. Jedini gol za Omladinac Nizu postigao je Danijel Ćosić u 71. minuti.


Željezničar i Lila su odigrali bez pobjednika rezultatom 3:3. Gosti vode pogotkom Svena Strakoša u 18. minuti. Željezničar vraća stvari na početak u 46. minuti preko Mislava Kubale. Gosti ubrzo ponovno vode drugim pogotkom Svena Strakoša, a vodstvo povećavaju u 73. minuti pogotkom Ivana Barića. Željezničar se ne predaje i smanjuje rezultat na 3:2 drugim pogotkom Mislava Kubale. Igrala se u 89. minuta kada domaći Luka Jurić postavlja konačnih 3:3.

U utakmici između Zagorca 1952 i Brezika, Zagorac 1952 je slavio rezultatom 4:0. Hrvoje Ivanušec je bio postigao dva pogotka u 30. i 57. minuti. Josip Pajtl je također pridonio pobjedi s golom u 44. minuti, dok je Ivan Jukić dodao četvrti gol za Zagorca 1952 u 69. minuti utakmice.

Martin je poražen na domaćem terenu od Croatie iz Velimirovca rezultatom 2:0. Gosti su poveli autogolom domaćeg Danijela Žiške u 52. minuti. Gostujuću pobjedu potvrđuje Ivan Markotić pogotkom u 77. minuti.