1. ŽNL KKŽ: Međusoban susret dviju stopostotnih ekipa

Pred koprivničko-križevačkim županijskim prvoligašima je treće prvenstveno kolo, a najzanimljiviji se susret igra u Kalinovcu gdje će Bratstvo ugostiti ekipu Drave.

Oglas

Oglas

U Đurđevcu će se sučeliti dvije ekipe koje još ne znaju za ovosezonske pobjede, domaći Graničar i Osvit. Domaćin na kontu ima bod, dok su gosti još bez poraza, ali i bez pobjede, pa nakon dva kola broje dva boda. U Koprivnici će Miklinovec dočekati momčad Tomislava iz Drnja. Gosti u Koprivnicu dolaze u dobrom ritmu, dok Miklinovec na svom terenu ima imperativ pobjede. Derbi kola igra se u Kunovcu gdje će se međusobno sučeliti dvije stopostotne ekipe, domaće Bratstvo i Drava iz Novigrada. U ovom susretu obje ekipe imaju svoje šanse, a malu prednost dajemo domaćinu isključivo zbog domaćeg terena.

Oglas

Tomislav Radnik je nakon dva kola bez bodova, a u klubu svi to žele promijeniti te na domaćem terenu pobijediti ekipu Kalinovca koja broji tri poena. Panonija također trenutno ima po pobjedu i poraz, kao i njen nedjeljni gost Starigrad. Močile su trenutno fenjeraš, pa je u klubu opća mobilizacija pred nedjeljni domaći susret s ekipom Sloge iz Kunovca. U Hlebinama još ne znaju za ovosezonsku pobjedu, pa će stoga nogometaši Lipe u nedjelju svim silama jurnuti po bodove u susretu s Mladosti iz Sigeteca koja trenutno ima četiri boda.