1. ŽNL BPŽ: Vodeći duo na gostovanjima, Podcrkavlje domaćin Mladosti iz Cernika!

11. kolo u 1. ŽNL BPŽ u svoja tri subotnja i četiri nedjeljna susreta među ostalim donosi nam gostovanje lidera ljestvice Slavonca Gunjavci/Drežnik u Vrbovi te drugoplasiranih Gundinaca u Starom Topolju, dok će Podcrkavlje biti domaćin Mladosti iz Cernika!

Oglas

Oglas

U iznimno bitnom susretu za oba takmaca koji u susret ulaze sa sedam bodova Croatia iz Tisovca odmjerit će snage s Budainkom Kolonijom. U Donjoj Vrbi trenutno desetoplasirani domaći Zvonimir s dvanaest osvojenih bodova sučelit će se sa Slavenom iz Ljupine, koji je u posljednja četiri susreta skupio čak deset bodova te se trenutno nalazi na šestom mjestu ljestvice s ukupnih 15 osvojenih bodova. U kasnijem subotnjem susretu, Graničar s omjerom od šest pobjeda i četiri poraza u Slavonskom Šamcu dočekuje Slavonac iz Brodskog Stupnika, koji je u proteklom kolu ostvario četvrtu prvenstvenu pobjedu svladavši na domaćem terenu Zvonimir iz Donje Vrbe.

Oglas

Lider ljestvice Slavonac Gunjavci / Drežnik s 25 bodova na kontu iz deset susreta putovat će u nedjelju u Vrbovu kod tamošnjeg Omladinca, koji u ovom trenutku drži jedanaesto mjesto poretka s deset osvojenih bodova. Omladinac iz Starog Topolja, jedna od tri momčadi pri dnu poretka sa sedam bodova, ugostit će trenutno drugoplasiranu momčad prvenstva, NK Gundince, koji u susret ulaze s omjerom od sedam pobjeda i tri poraza.

Trenutno trećeplasirana momčad Podcrkavlje, nakon drugog prvenstvenog poraza kojeg su pretrpjeli prošli tjedan u Ljupini, u nedjeljnom dijelu programa iščekuju Mladost iz Cernika, koja u ovom trenutku s omjerom od četiri pobjede, dva neriješena ishoda i četiri poraza drži sedmo mjesto prvenstvenog poretka. Nakon što je prošlo kolo stigla u gostima kod Budainke do četvrtog prvenstvenog slavlja, Batrina je u ovom kolu domaćin Amateru s Jelasa, koji u ovom trenutku drži četvrto mjesto ljestvice s 20 bodova koliko ima i trećeplasirano Podcrkavlje.