1. ŽNL BPŽ: Vinogorac u Donjoj Vrbi, derbiji na Slučincu i u Velikoj Kopanici!

Slijede nam i nova prvenstvena uzbuđenja četvrtoga kola 1. ŽNL BPŽ! U subotnjem programu na rasporedu su četiri susreta, dok su za nedjelju zakazana preostala tri. Trenutni lider i jedini maksimalni nakon tri kola Vinogorac gostovat će u Donjoj Vrbi, a izrazito zanimljivo bit će na stadionu Slučinac gdje će snage odmjeriti trećeplasirani NK Slavonac Gunjavci/Drežnik i Slaven iz Ljupine, a zanimljvo će biti i u Velikoj Kopanici.

Oglas

Oglas

Lider ljestvice i jedini sa stopostotnim učinkom nakon tri kola NK Vinogorac u okviru subotnjeg programa četvrtog kola gostuje u Donjoj Vrbi kod NK Zvonimira koji je u tri protekla kola obilježio učinak od jedne pobjede i dva poraza.

Oglas

Posavina iz Velike Kopanice u subotnjem ogledu na svom terenu dočekuje Slogu iz Jaruga. Obje ekipe ulaze u susret nošene pobjedom iz prošlog kola u kojem je Posavina obilježila 5:0 slavlje nad Budainkom, dok je Sloga vrijednu 3:2 pobjedu iščupala u 89. minuti susreta.

NK Omladinac iz Starog Topolja trenutačno je drugoplasirana momčad prvenstva sa ostvarenih sedam od mogućih devet bodova. U ovom kolu nova tri boda tražit će na gostovanju u subotu kod momčadi NK Budainka Kolonija koja je u tri ligaška susreta ostvarila učinak od tri boda.

Trenutno četvrtoplasirana ekipa sa učinkom od dvije pobjede i porazom Amater sa Jelasa također će u subotu na gostovanje s namjerom da iz njega izvuku puni plijen, a s druge strane stajat će im momčad NK Sapci koja nakon odigrana tri kola još čeka na svoje prve prvenstvene bodove.

U okviru nedjeljnog rasporeda četvrtog kola , u iznimno zanimljivoj nedjeljnoj utakmici sučeliti će se momčadi koje su nakon tri kola na učinku od šest osvojenih bodova, domaći Slavonac Gunjavci/Drežnik i Slaven iz Ljupine.

Mladost iz Cernika nakon odigranih 270 minuta na učinku je od tri prvenstvena boda, a u ovom kolu bodovni konto pokušat će popraviti kada im u goste u nedjelju dolazi Croatia iz Tisovca koja je trenutno osmoplasirana momčad prvenstva sa učinkom od jedne pobjede, jednog neriješenog susreta i jednog poraza.

Kolo će svojim susretom u nedjelju zaokružiti momčad Graničara koja u Slavonskom Šamcu dočekuje NK Batrinu.  Graničari su trenutno na učinku od tri prvenstvena boda, dok gosti iz Batrine nisu u dosadašnja tri susreta skupili niti jedan bod.