1.ŽNL BPŽ: Vinogorac traži nastavak stopostotnog učinka, odlični susreti u Jarugama i Ljupini!

Uzbuđenja u 1. ŽNL BPŽ došla su do trećeg kola! U subotnjem dijelu programa ćemo imati prilike po rasporedu pratiti prva tri  susreta, dok su ostala četiri po rasporedu u nedjelju. Iz mnoštva zanimljviih ogleda izdvajamo dvoboj u Jarugama gdje će domaća Sloga iskupljenje za poraz u prošlom kolu tražiti protiv dosad stopostotnog NK Slavonca Gunjavci/Drežnik!

Oglas

Oglas

Jedan od najzanimljvih, ako ne i najzanimljviji susret trećega kola biti subotnji dvoboj u  Jarugama između tamošnje Sloge koja je nakon prošlotjednog poraza u Donjoj Vrbi traži nove bodove kod trenutnog lidera prvenstva NK Slavonac Gunjavci/Drežnik, koji je u prethodna dva kola u rubrici gol razlike na plus 9, 11:2.

Oglas

Amater iz Slavonskog Broda u okviru trećeg kola u subotnjem dijelu programa sučeliti će se sa momčadi Graničara iz Slavonskog Šamca. Amater nakon dva kola je na polovičnom učinku od tri boda što mu je trenutno dovoljno za petu poziciju, dok je Ganičar sa istim brojem bodova zbog lošije gol razlike na četiti stepenice ispod svog subotnjeg takmaca.

NK Posavina iz Velike Kopanice nakon pobjede u prvom i poraza u drugom kolu, u ovom kolu će ugostiti NK Budainku Koloniju koja u ovaj ogled također ulazi sa učinkom od poraza i pobjede nakon što su prve bodove obilježili protekli vikend u slavlju nad Batrinom.

U dva kola stopostotni Vinogorac koji još u prvenstvu nije primio pogodak, u sklopu trećega kola u nedjelju ugostiti će trenutno osmoplasiranu momčad prvenstva HNK Mladost iz Cernika, koja je u protekla dva tjedna obilježila poraz i pobjedu!

U dvoboju ekipa sa polovičnim učinkom u dva kola, iščekuje nas izvrstan nedjeljni susret u Ljupini gdje će snage odmjeriti domaći Slaven Zvonimir iz Donje Vrbe, koji se svojim navijačima pobjedom nad Slogom Jaruge prošlo kolo iskupio za poraz u prvom kolu u Velikoj Kopanici.

U srazu ekipa koje u prva dva kola ne znaju za pobjedu sučeliti će se u nedjelju Croatia iz Tisovca i Sapci. Domaćini na kontu prije ovog susreta imaju jedan bod, dok su Sapci na dnu prvenstvene ljestvice bez osvojenih bodova.

Kolo će u nedjelju kompletirati svojim susretom Batrina i Omladinac iz Starog Topolja. Prije susreta favoriti su gosti iz Starog Topolja koji su u dva dosadašnja susreta obilježili pobjedu i neriješen ishod, dok je domaća Batrina startala prvenstvo sa dva poraza.