1. ŽNL BPŽ: Vikend donosi treće prvenstveno kolo!

Nadolazeći vikend rezerviran je za treće kolo uzbuđenja u 1. ŽNL BPŽ! Na maksimalnom učinku nakon dva odigrana kola ostale su tri ekipe, od kojih Slavonac Gunjavci-Drežnik svoj susret igra u subotu, a Gundinci i Podcrkavlje u nedjelju!

Oglas
Izvor: HNS Comet

 

Oglas

Momčad koja je u prva dva kola obilježila oba slavlja uz razliku pogodaka od čak 16:0, Slavonac Gunjavci-Drežnik, u sklopu trećeg kola bodove će tražiti u subotu na gostovanju kod Amatera koji je u ligu ušao domaćim remijem s Omladincem iz Starog Topolja i gostujućim porazom u Gundincima. U susretu momčadi koje u dva kola još nisu okusile slast bodova, Budainka Kolonija će u subotnjem programu ugostiti Mladost iz Cernika. Nakon pobjede nad Graničarom 2:0 u prvom kolu i poraza u Batrini, Zvonimir iz Donje Vrbe ugostit će Croatiju iz Tisovca koja bilježi jedan bod i to iz prvog kola kada su remizirali u Ljupini 1:1.

Oglas

Subotnji program svojim će večernjim susretom zatvoriti Graničar iz Slavonskog Šamca koji je nakon poraza u Donjoj Vrbi slavio u Cerniku 1:2 i ekipa Batrine koja je nakon poraza u Starom Topolju u drugom kolu nadvisila Zvonimir iz Donje Vrbe 2:1. Momčad Podcrkavlja također je u prvenstvo ušla s dvije uvodne pobjede (2:0 domaća pobjeda nad Batrinom i gostujuće slavlje u Tisovcu 1:2), a u trećem kolu snage će odmjeriti u nedjeljnom susretu s Omladincem iz Vrbove, koji je u drugom kolu stigao do prvog boda u domaćem susretu sa Slavenom iz Ljupine.

Gundinci, koji su u prva dva kola u oba sraza skupili maksimalan broj bodova (slavlja 0:4 kod Budainke Kolonije i 2:1 u domaćem srazu s Amaterom), u trećem kolu gostovat će u nedjelju u Brodskom Stupniku kod tamošnjeg Slavonca koji je nakon minimalnog 1:0 slavlja nad Omladincem iz Vrbove u drugom kolu poražen u Starom Topolju. Nedjeljni program zaključit će svojim susretom Slaven iz Ljupine i Omladinac iz Starog Topolja. Domaćin u susret ulazi s dva boda iz dva susreta (domaći remi s Croatijom i gostujući u Vrbovi), dok gosti ulaze u susret s četiri boda iz dva susreta (remi kod Amatera 1:1 i domaće slavlje 2:1 nad Slavoncem iz Brodskog Stupnika).

Izvor: HNS Comet