1.ŽNL BPŽ: U jedinom subotnjem dvoboju Amater s 3:0 nadvisio Budainku!

U jedinom subotnjem susretu trinaestog kola 1. ŽNL BPŽ na Jelasu su se susreli domaći Amater i Budainka Kolonija! Petu prvenstvenu pobjedu ostvario je Amater s konačnih 3:0 pogotcima Katušića i Dardalića u prvom te Krizmanića u drugom poluvremenu.

Oglas

Oglas

AMATER – BUDAINKA KOLONIJA 3:0

Oglas

U jedinom subotnjem ogledu 13. kola snage su na Jelasu odmjerili slavonskobrodski Amater i gost NK Budainka Kolonija. Amater je u dvanaest kola uprihodio učinak od dvanaest bodova iz isto toliko susreta, konkretnije četiri pobjede i osam prvenstvenih poraza od kojih je posljednji bio onaj od Croatije u Tisovcu 3:0 , dok je Budainka istovremeno skupila četiri pobjede, dva remija te šest poraza što ih je s učinkom od četrnaest bodova uoči ovog kola svrstalo na jedanaesto mjesto, jedno mjesto iznad domaćina Amatera.

Pred 50-ak gledatelja Kristojan Katušić doveo je domaćina u vodstvo u 27. minuti, da bi pred smiraj prvog poluvremena Ivan Dardalić udvostručio vodstvo Amatera. Konačnih 3:0 postavio je Petar Krizmanić u 69. minuti susreta. Amateru je ovo peta prvenstvena pobjeda, odnosno petnaesti bod, dok je Budainka u ovom susretu pretrpjela sedmi prvenstveni poraz.

-“Čestitao bi svojim dečkima koji su danas pokazali da znaju igrati lijep i efikasan nogomet. Sve što smo se dogovorili u svlačionici realizirali su na terenu i zasluženo pobijedili. Gostima sretno dalje a sudačkoj trojci sve pohvale.”- komentirao je za Sportalo trener Amatera Danijel Vuksanović.