1. ŽNL BPŽ: U jedanaestom kolu Omladinac dočekuje Slogu iz Jaruga, Vinogorac gostuje kod Amatera!

U jedanaestom kolu 1. ŽNL BPŽ u subotnjem dijelu vodeći dvojac tražit će nove prvenstvene bodove- Lider Omladinac na svom će terenu ugostiti Slogu iz Jaruga, dok će Vinogorac gostovati u Jelasu kod Amatera! Tri su susreta po rasporedu u subotu, dok su četiri susreta zakazana za nedjelju, svi s početkom od 14:00!

Oglas

 

Oglas

U subotnjem dijelu programa očekuje nas derbi u Starom Topolju gdje će prvoplasirani Omladinac koji je na učinku od devet pobjeda i jednog neriješenog ishoda dočekati Slogu koja je trenutno četvrta momčad ljestvice, a u susret momčad iz Jaruga ulazi nakon pobjede u prošlom kolu gdje su s 5:0 svladali momčad Batrine.

Oglas

Drugoplasirani NK Vinogorac s učinkom od pet uzastopnih prvenstvenih pobjeda te s tri boda iza lidera ljestvice u sklopu jedanaestog kola putuje kod Amatera koji je u deset kola skupio dvanaest bodova uz učinak od četiri pobjede i šest prvenstvenih poraza.

Subotnji program kompletirat će susretom u Cerniku domaća Mladost i gost NK Zvonimir iz Donje Vrbe. Mladost u ovaj susret ulazi nakon poraza u prošlom kolu na gostovanju kod Budainke Kolonije, dok je Zvonimir u proteklom kolu  u Donjoj Vrbi svladao Sapce s 2:0!

U nedjeljnom dijelu programa trećeplasirana momčad prvenstva Slavonac Gunjavci/Drežnik koji je u deset kola skupio 22 boda gostovat će u Sapcima kod istoimenog domaćina koji na kontu iz deset susreta ima prikupljen jedan prvenstveni bod.

Trenutno šestoplasirana momčad Slaven iz Ljupine s prikupljenih četrnaest bodova iz deset susreta putovat će na gostovanje u Batrinu koja trenutno zauzima trinaesto mjesto ljestvice s učinkom od dvije pobjede, dva neriješena ishoda te šest poraza.

U susretu trenutno jedanaeste i sedme momčadi prvenstvene ljestvice, Graničar iz Slavonskog Šamca s jedanaest bodova na kontu ugostit će Posavinu iz Velike Kopanicu koja je u jedanaest kola skupila dva boda više od svog nedjeljnog takmaca, ukupno trinaest.

Croatia iz Tisovca koja je trenutno devetoplasirana momčad lige s jedanaest osvojenih bodova nova tri boda tražit će u susretu s Budainkom Kolonijom koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva osvojila deset prvenstvenih bodova, a u okviru prošlog kola slavila je u domaćem srazu s Mladosti iz Cernika rezultatom 2:1.