1. ŽNL BPŽ: U 15. kolu Omladinac gostuje kod Amatera, Slavonac u Velikoj Kopanici, Vinogorac domaćin Sapcima!

U sklopu 15. kola 1. ŽNL BPŽ prvenstveni lider Omladinac iz Starog Topolja u subotu će gostovati kod Amatera, drugoplasirani Slavonac također u subotu gostuje u Velikoj Kopanici, dok će treći pretendent za naslov Vinogorac biti domaćin posljednjeplasiranim Sapcima. Tri su susreta po rasporedu u subotu, dok su ostala četiri rezervirana za nedjeljni dio programa, svi s početkom u 15:30!

Oglas

Oglas

Lider ljestvice Omladinac iz Starog Topolja nakon prošlotjedne 3:0 pobjede u domaćem susretu s Croatijom iz Tisovca traži nove prvenstvene bodove na subotnjem gostovanju kod jedanaestoplasiranog Amatera u Slavonskom Brodu, koji na kontu ima petnaest bodova iz četrnaest odigranih susreta a prošlo kolo minimalno je poražen u Batrini.

Oglas

NK Slavonac Gunjavci/Drežnik kao prvi pratitelj lideru ljestvice Omladincu nakon pobjede !!!! koju su osigurali u susretu u srijedu na gostovanju kod Budainke Kolonije ulazi s tri boda zaostatka u susret petnaestoga kola gdje u subotu putuju u Veliku Kopanicu kod desetoplasirane Posavine koja na kontu uoči ovog susreta ima sedamnaest osvojenih bodova.

Subotnji program zaključit će svojim susretom susjedi na ljestvici trinaestoplasirana Batrina i dvanaestoplasirana Budainka Kolonija. Batrina u susret ulazi nakon minimalne ali itekako vrijedne 1:0 pobjede nad Amaterom, dok je Budainka u zaostalom susretu četrnaestoga kola u srijedu poražena !!! od Slavonca Gunjavci/Drežnik.

Uoči ovog kola trećeplasirani Vinogorac nakon trilera u Slavonskom Šamcu koji je završio bez pobjednika 4:4, u ovom kolu u sklopu nedjeljnog programa pokušat će se vratiti na pobjedničke staze u srazu s posljednjeplasiranim Sapcima koji se nalaze na dnu poretka s jednim osvojenim bodom.

Suvereno četvrtoplasirani i prije i poslije ovoga kola svakako će biti Slaven iz Ljupine koji nakon 1:2 pobjede u Sapcima traži nastavak pozitivne serije u nedjeljnom okršaju s Mladosti iz Cernika koja s dvadeset bodova koliko ima i petoplasirana Sloga Jaruge, drži šesto mjesto na ljestvici.

Nakon poraza 0:2 od Mladosti iz Cernika u proteklom kolu, Sloga iz Jaruga dojam će pokušati popraviti dojam u nedjeljnom srazu s devetoplasiranim NK Zvonimirom iz Donje Vrbe koji će poprilično kartoniran morati na neugodno gostovanje nakon podjele bodova s Posavinom proteklo kolo.

Croatia iz Tisovca koja uoči ovog kola drži šesto mjesto prvenstvene ljestvice s osamnaest osvojenih bodova, odnosno učinkom od pet pobjeda, tri neriješena ishoda i šest poraza u sklopu nedjeljnog programa petnaestoga kola ugostit će Graničar iz Slavonskog Šamca koji je uoči ovog susreta jednu stepenicu ispod svog nedjeljnog domaćina, no s istim brojem bodova.