1.ŽNL BPŽ: Težak ispit Podcrkavlja u Starom Topolju, sudar dva Slavonca!

Za vikend nam slijede uzbuđenja četvrtog kola 1. ŽNL BPŽ! Vrlo zanimljivo trebalo bi biti u Starom Topolju gdje u subotu domaći Omladinac dočekuje iz tri kola maksimalno Podcrkavlje, na teren će u subotu i dva Slavonca kao i Budainka te Amater, dok su ostala četiri susreta planirana u nedjelju, svi od 16:30!

Oglas
Izvor: HNS Comet

U sklopu subotnjeg programa jedina momčad s maksimalnim brojem bodova iz tri susreta, Podcrkavlje, nakon slavlja u prva tri kola (domaća slavlja nad Batrinom i Omladincem iz Vrbove te gostujuće u Tisovcu) u četvrtom kolu putovat će na neugodno gostovanje u Staro Topolju gdje ih dočekuje domaći Omladinac koji je u tri kola obilježio po jednu pobjedu (Slavonac BS 2:1), neriješen ishod i poraz. Subotnji program donosi nam ogled dva Slavonca, gdje Slavoncu Gunjavci/Drežnik u goste stiže imenjak iz Brodskog Stupnika. Zanimljivo, oba subotnja takmaca u susret ulaze nakon što su u premijerna tri kola skupili po šest bodova uz učinak od dvije pobjede i jednog prvenstvenog poraza.

Oglas

U trećem je kolu do prvih bodova nakon domaćeg slavlja nad Mladosti iz Cernika stigla i ekipa Budainka Kolonija, koja s tri boda iščekuje subotnji susret s Amaterom s Jelasa koji je u trećem kolu također stigao do prvog slavlja (3:1 trijumf nad Slavoncem Gunjavci/Drežnik), a uz to ima i jedan neriješen ishod te poraz u Gundincima. Nakon što su u susretu trećeg kola nakon dvije uvodne pobjede obilježili prvi prvenstveni poraz, Gundinci će u četvrtom kolu u nedjeljnom dijelu programa ugostiti Slaven iz Ljupine koji je nakon dva neriješena ishoda u prva dva kola u trećem slavio u domaćem susretu s Omladincem iz Starog Topolja s minimalnih 1:0.

Oglas

Croatia iz Tisovca s jednim bodom iz tri susreta, onim iz prvoga kola u Ljupini, na domaćem terenu dočekuje Graničar iz Slavonskog Šamca koji je u tri kola skupio šest bodova, odnosno slavlja nad Mladosti iz Cernika te Batrinom i poraz u prvom kolu u Donjoj Vrbi. NK Omladinac Vrbova s jednim bodom na kontu (drugo kolo u Ljupini, susret završio bez pogodaka) ugostit će Zvonimira iz Donje Vrbe, koji u susret ulazi kao peta momčad ljestvice s učinkom od dvije pobjede (obje domaće, Graničar i Croatia) i jednim porazom (u Batrini 1:3). Momčad koja je nakon tri kola jedina bez osvojenog boda, HNK Mladost iz Cernika, novi će ispit imati u nedjeljnom susretu s Batrinom koja je u tri kola osvojila jednako toliko bodova (slavlje nad Zvonimirom i porazi u Podcrkavlju i Slavonskom Šamcu).

Izvor: HNS Comet