1. ŽNL BPŽ: Sudar titana u bitci za naslov, ništa manje napeto ni u borbi za ostanak!

Posljednje kolo 1. ŽNL BPŽ donosi nam vrhunac uzbuđenja u kojem ćemo u direktnom dvoboju saznati tko će biti novi prvak- Vinogorac ili Omladinac! Iznimno zanimljivo bit će i u borbi za ostanak gdje Budainka, Posavina i Sloga iz Jaruga hvataju zadnji vlak za ostanak u ligi!

Oglas

Oglas

Iznimno zanimljivu borbu za prvaka zaključit će upravo derbijem jedina dva ostala pretendenta za naslov prvaka, Vinogorac i Omladinac.  Vinogorac u domaći dvoboj ulazi s dva boda prednosti nad Omladincem te im je za naslov prvaka dovoljan i bod, dok će momci Irfana Islamija nakon slavlja u kupu Brodsko-posavske županije u boj i za drugi trofej za koji će im trebati nedjeljno slavlje u superderbiju!

Oglas

Slavonac Gunjavci Drežnik s 59 bodova u proteklom kolu ispao je iz bitke za prvaka, no u svakom slučaju htjet će pred svojim navijačima zaokružiti solidnu sezonu pobjedom nad Zvonimirom iz Donje Vrbe koji se pobjedom u prošlom kolu probio na četvrto mjesto ljestvice s 36 osvojenih bodova.

Sloga iz Jaruga s 26 bodova traži svoj zadnji vlak u borbi za ostanak u kojoj će u sklopu posljednjeg kola ugostiti Sapce koji su baš u posljednjem kolu obilježili premijernu prvenstvenu pobjedu u srazu s Posavinom 3:0 i tako udvostručili svoj bodovni konto koji je sada na šest. Uz slavlje Slogi će trebati i kiksevi Posavine i Budainke kako bi osigurali prvoligaški status.

Posavini iz Velike Kopanice kojoj je u posljednjem kolu neophodna pobjeda s obzirom na to da im je željeno jedanaesto mjesto na bod zaostatka ugostit će Mladost iz Cernika koja je s tri uzastopne pobjede stigla na 31 bod, diobu devetog mjesta i riješila pitanje ostanka.

Budainka Kolonija u ovom trenutku drži jedanaesto mjesto s 28 bodova koje u ovom trenutku vjerojatno donosi ostanak, a da bi sigurno ostali u ligi trebat će slavlje u prvenstvenom dvoboju s Amaterom koji u susret ulazi sa sedmog mjesta i 32 boda , a može ovisno o drugim rezultatima završiti potencijalno sve od šestog pa do desetog mjesta!

Croatia iz Tisovca u susret posljednjeg kola ulazi na diobi devetog mjesta u susret s Batrinom koja je također riješila svoje pitanje ostanka, no s 32 boda na kontu što je trenutno dovoljno za osmo mjesto itekako može promijeniti svoju poziciju u posljednjem kolu.

Slaven iz Ljupine tražit će prekid crnog niza s kojim su pali na peto mjesto ljestvice uoči kraja sezone u posljednjem, domaćem susretu s Graničarom iz Slavonskog Šamca. Gosti u susret ulaze kao šesta momčad ljestvice s 33 prikupljena boda te će biti svakako zanimljivo vidjeti na kojoj će poziciji završiti nakon posljednjeg kola.